Sani4all

Complete badkamers kopen: helemaal ingericht!

Op zoek naar een complete badkamer tegen de laagste prijs? Dan ben je bij Sani4all aan het juiste adres. Wij zorgen er met de ingerichte badkamers voor dat je eenvoudig inspiratie op kunt doen of de badkamer als geheel kunt bestellen. We combineren een douche met een bad, een toilet en bijvoorbeeld een wastafel, op basis van het aantal vierkante meters dat je thuis beschikbaar hebt.

Honderden badkameropstellingen

Bij onze vestigingen vind je meer dan honderd voorbeelden en opstellingen van een enorm assortiment badkamermeubelen, inloopdouches, baden, kranen, toiletcombinaties, radiatoren en andere benodigdheden voor het compleet maken van de badkamer van jouw dromen. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden waarmee je eindeloos van combineren. Zo bieden wij complete badkamers van onder meer Villeroy & Boch, Grohe en Geberit.

Complete Badkamer MomentumMeer informatie

Meer informatie over onze complete badkamers en de mogelijkheden? Of staat de complete badkamer naar wens er niet tussen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Vanzelfsprekend kun je ook een bezoek brengen aan één van onze vestigingen voor het ruime aanbod badkamers en meer informatie. Uiteraard geven onze ervaren medewerkers jou een passend advies. De koffie staat altijd klaar.

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek