Sani4all

Complete badkamers kopen bij Sani4all

Ben je op zoek naar een complete badkamer tegen een zeer scherpe prijs? Sani4all biedt complete badkamers aan waarbij je in één keer de badkamer van jouw dromen hebt gerealiseerd. In onze showrooms vind je diverse complete badkameropstellingen, welke wij met onze ervaring en kennis voor jou hebben samengesteld.

Honderden badkameropstellingen

In onze zes vestigingen hebben wij meer dan honderd voorbeelden en opstellingen van een enorm assortiment badkamermeubelen, inloopdouches, baden, kranen, toiletcombinaties, radiatoren en andere benodigdheden voor het compleet maken van de badkamer van jouw dromen. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden. Zo bieden wij complete badkamers van onder meer Villeroy & Boch, Grohe en Geberit.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze complete badkamers en de mogelijkheden? Of staat de complete badkamer van je dromen er niet tussen? Dan kun je ons altijd bellen of mailen. Uiteraard kun je ook een bezoek brengen aan één van onze vestigingen voor het ruime aanbod badkamers en meer informatie. Uiteraard geven onze medewerkers jou een passend advies. De koffie staat altijd klaar.

Badkamer Sinderen Schippers

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek