Corona update: advies op afstand of via WhatsApp

Bij Sani4all vinden wij het belangrijk om in deze tijd aan de gezondheid van onze klanten en medewerkers te denken. Daarom houden wij ons strikt aan de voorschriften rondom het COVID-19 virus, zoals je eerder al op onze website kon lezen. Omdat wij snappen dat niet  iedereen onze showroom kan of wil bezoeken, bieden wij nu ook service op afstand aan.

Badkameradvies op afstand

Bij Sani4all kun je daarom contact met onze specialisten opnemen via WhatsApp. Heb je bijvoorbeeld vragen over een specifieke badkamer, of wil je advies over het verbouwen van jouw badkamer? Dan staan onze medewerkers voor jou klaar. Iedere vestiging heeft een eigen WhatsApp-nummer, via welke je eenvoudig jouw vragen kunt stellen. Ook als je ideeën wil uitwisselen of foto’s van jouw badkamer wil delen, kun je ons gerust een appje sturen. Zo bieden wij ook in deze tijden badkamerservice van A tot Z.

Een persoonlijk gesprek vanuit huis

Spreek je liever een medewerker persoonlijk? Ook dat kan nu vanuit huis! Via het WhatsApp-nummer van de dichtstbijzijnde vestiging kun je namelijk ook videobellen. Zo word je op persoonlijke wijze geholpen met jouw badkamerwensen. Gewoon vanaf de bank. Of laat ons meteen jouw badkamer zien, dan kunnen wij direct met je meedenken. Wil je een ontwerp op maat? Ook dat kan! De specialisten van Sani4all staan namelijk nog steeds voor je klaar om jou te voorzien van een gratis 3D-ontwerp. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en geef de afmetingen van jouw badkamer door, dan laten wij jou de mogelijkheden van jouw badkamer zien.

Sani4all: een badkamer voor iedereen

Ben je dus op zoek naar een nieuwe badkamer? Dan staan wij nog steeds 100% voor je klaar! Maak een afspraak via onze website, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of stuur ons dus een appje om jouw vragen of ideeën te delen. Hieronder kun je op jouw dichtstbijzijnde vestiging klikken voor het WhatsAppnummer. We helpen jou, ook vanaf een afstand, graag bij het vinden van jouw droombadkamer!