Sani4all

De badkamertrends van 2018

Het afgelopen jaar zijn er verschillende trends op het gebied van badkamers voorbijgekomen. Zo waren zwarte kranen en marmer dé badkameritems van 2017 voor een chique uitstraling. Voor 2018 zijn er voldoende nieuwe trends in verwachting. Hoogste tijd dus om vooruit te blikken op de trends. De top 5 badkamertrends van 2018, lees je in dit artikel.

Duurzaamheid

Tegenwoordig is duurzaamheid een belangrijk onderwerp in ons leven waar veel rekening mee gehouden wordt. Niet voor niets wordt het besparen van water het nieuwe goud genoemd. We willen allemaal wel besparen op onze waterkosten, maar niet douchen onder een klein straaltje. Steeds meer fabrikanten van sanitair ontwikkelen dan ook waterbesparende kranen die effectief inspelen op energiekosten en een bijdrage leveren aan het milieu. Denk hierbij aan de Upfallshower van Xenz.

Donkere tinten

Diepe, donkere kleuren zijn al een tijdje helemaal in. Ook in 2018 vinden deze kleuren hun weg terug in de badkamer. Grijs en zwart zijn daarbij veelgebruikte trendkleuren. Met de juiste tinten en texturen geven deze kleuren de badkamer een luxueuze en ontspannen uitstraling. De materialen die je vaak hierbij zult zien zijn keramiek en staal. Bij Sani4all kan je altijd terecht voor inspiratie en onze adviseurs helpen je daarbij graag.

Vrijstaande baden

Steeds vaker wordt er bij het inrichten van een nieuwe badkamer gekozen voor een vrijstaand bad. Een vrijstaand bad straalt veel luxe uit. Bij Sani4all weten we hier alles van. Design, vorm en materiaal zijn hierbij de belangrijkste criteria waarop gelet wordt bij de aanschaf van een vrijstaand bad. Om de bijzondere vorm van zo’n bad tot zijn recht te laten komen, is het mooi als deze ‘lucht’ heeft aan drie kanten.

Tegeltrend

De uitstraling van de badkamer wordt voor een groot gedeelte bepaald door de tegels, een belangrijk onderdeel van de badkamer. Grote tegels zijn tegenwoordig erg populair in de markt en geven doorgaans een rustige uitstraling. Tegels met maat 30 bij 60 cm en 60 bij 60 cm blijven daarom ook favoriet op dit moment. Maar wat dacht je van 100 bij 100 cm of zelfs nog groter?? Of het nou gaat om grote, kleine, vierkante of langwerpige tegels, bij Sani4all heb je een ruim assortiment aan badkamertegels tegen de laagste prijzen!

Hotelervaring

Tegenwoordig wordt er veel geïnvesteerd in badkamers en sanitair om de woning te upgraden. Veel inspiratie daarvoor wordt opgedaan in de luxe hotels waar de klant in de watten gelegd wordt. Dagelijks spenderen we veel tijd in de badkamer en willen net als in hotels een luxe badkamer. Het zit hem dan vooral in de grotere doucheruimte, de regendouche en de luxere materialen. Uiteraard gaan we bij Sani4all helemaal mee met deze trends. Bekijk ons aanbod en aanschouw wat luxe inhoudt!

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek