Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-

Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-

Ga je voor een nieuwe badkamer? Zorg dan dat je altijd goed begint. Maak daarom altijd een ontwerp van je droombadkamer. Ongeacht of je bij ons koopt of niet. Laat je wensen en afmetingen achter en ontvang direct een vrijblijvend en gratis 3D-tekening t.w.v. € 150,- excl. btw. Naast het ontwerp, geven wij advies over de verschillende materialen en kleuren.

Goed beeld

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn in jouw badkamer of toilet? Onze badkamerspecialisten kunnen, onder het genot van een kop koffie of thee, jouw specifieke wensen doornemen en met een passend advies komen. Dankzij het gratis 3D ontwerp dat onze adviseur voor je maakt, krijg je een goed beeld van hoe de badkamer eruit komt te zien, volledig volgens jouw wensen. Dit 3D ontwerp dient straks ook als leidraad voor de monteurs.

Zelf ontwerpen?

Je kunt ook zelf aan de slag met onze badkamerplanner! Door een gratis en vrijblijvend 3D-ontwerp te maken krijg je een helder beeld van je nieuwe badkamer en kun je direct zien of al jouw wensen passen in je nieuwe droombadkamer. Ongeacht of je een grote of kleine badkamer hebt. Onze 3D tool is dan ook de ultieme badkamerplanner!