Te Gekke Tegeldagen!!

Gratis tegels voor jouw badkamer

Sinterklaas is net het land weer uit en Kerst staat weer voor de deur. Niet gek dat we wij Sani4all deze maanden in een vrijgevige bui zijn. Daarom hebben wij een nieuwe actie: bij de aanschaf van een hele badkamer ontvang je gratis tegels!* Zo kun je in het nieuwe jaar extra voordelig genieten van een compleet vernieuwde badkamer, inclusief tegels die helemaal bij jou passen.

De perfecte tegels in jouw badkamer

Wij vinden dat iedereen een badkamer verdient die bij hem of haar past. Daarom bieden wij badkamermeubels en -tegels van hoge kwaliteit, voor iedereen. Badkamertegels zijn een belangrijk onderdeel van de badkamer, die jouw badkamer helemaal afmaken. Geef het ontwerp van jouw badkamer nét nog even die strakke of juist speelse sfeer mee. Met onze tegelactie maken we het nog makkelijker voor je om de perfecte tegels voor in jouw badkamer te kiezen.

Een extra lange actie

We snappen heel goed dat het kiezen of samenstellen van een nieuwe badkamer wat bedenktijd kan kosten. Daarom duurt onze actie maar liefst twee maanden. Zo heb jij de tijd om jouw badkamer bijvoorbeeld met onze 3D-tool te ontwerpen, en te kijken welke tegels jouw badkamer het beste afmaken. Wij denken hierin natuurlijk graag met jou mee. Maak gerust een afspraak in een van onze vestigingen om de mogelijkheden te bekijken en voor deskundig persoonlijk advies. Wij zorgen er samen voor dat jij straks thuiskomt in een huis met een prachtige badkamer. Mét gratis tegels!

Meer informatie over de gratis tegels actie

De voorwaarden en meer informatie over deze actie vind je op deze pagina. Wil je meer informatie of weten welke actievoorwaarden gelden bij jouw vestiging? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde vestiging bij jou in de buurt. Wij vertellen je graag alles over onze actie en hoeveel je met jouw wensen kunt besparen op een complete badkamer. Tussen het grootste assortiment van aan vloer- en wandtegels van Nederland vind je vast de tegels die jouw badkamer de mooiste maken. We zien je graag in een van onze vestigingen!

Slider_Tegelactie-december