Sani4all

Grootste tegelassortiment van Nederland

Flaviker tegels serie BackstageAls badkamerspecialist hebben we ook nog eens het grootste tegelassortiment van heel Nederland. Iedere combinatie, kleur, afwerking of afmeting is bij ons te vinden. Bij Sani4all slaag je altijd op het gebied van tegels. En nu kun je ook nog eens profiteren van onze waanzinnige actieweken waar je gratis tegels kunt winnen.

Ruim assortiment vloer- en wandtegels

Met de vele A-merken, zoals Vtwonen tegels, Douglas & Jones by Vtwonen, RAK, Cottoceramix, Terratinta en Flaviker, zit er altijd een tegel bij die jij zoekt. Je hebt de mogelijkheid uit verschillende afmetingen te kiezen, maar ook uit diverse kleuren, kleurtinten, afwerkingen, hand vervaardigde tegels of zelfs tegels voor buiten.

Bezoek één van onze vestigingen

Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij om een afspraak te maken. Dan kunnen onze adviseurs de tijd voor je nemen die je verdient. Zij voorzien jou graag van deskundig advies en maken direct een gratis 3D ontwerp van jouw badkamer. Maak hier je afspraak in de voor jouw dichtstbijzijnde vestiging.

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek