Grootste tegelassortiment van Nederland vind je bij Sani4all

20190424_0922__MG_7860

Op zoek naar mooie tegels? Naast een ruim aanbod complete badkamers en sanitair, heeft Sani4all het grootste tegelassortiment van Nederland. Onze wand- en vloertegels voor in de badkamer of in het toilet zijn niet alleen sfeervol, maar ook praktisch in onderhoud en reiniging. Maar wij bieden meer, zoals betonlook tegels, decortegels en houtlook tegels met uitstraling.

Volop tegelmogelijkheden

Bij Sani4all vind je iedere combinatie, kleur, afwerking of afmeting. Met de vele topmerken, zoals Vtwonen tegels, RAK, Cottoceramix, JOS en Flaviker, zit er altijd een tegel bij die jij zoekt. Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen, maar ook uit diverse kleuren, kleurtinten, afwerkingen, hand vervaardigde tegels of zelfs tegels voor buiten. Wij hebben het allemaal!

Kom langs en laat je verrassen!

Ben je benieuwd naar ons ruime aanbod vloertegels, wandtegels, mozaïek tegels en houttegels voor in de badkamer of andere ruimte in huis? Bezoek dan vrijblijvend één van onze showrooms bij jou in de buurt. Laat je verrassen en inspireren door het enorme en diverse assortiment tegels. Onze enthousiaste medewerkers vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden.