Sani4all

Het verbouwen van een badkamer

Een badkamer verbouwen is een ingrijpende en prijzige aangelegenheid. Er dan zijn er ook nog veel mogelijkheden op badkamergebied om uit te kiezen. Een goede voorbereiding is dan ook van belang om jouw budget zo goed en efficiƫnt mogelijk te besteden. Door de juiste informatie en praktische tips te geven kan Sani4all helpen met de juiste beslissingen te nemen alvorens je een badkamer gaat verbouwen.

Specialist inschakelen

Als badkamerspecialist kunnen we alles voor je regelen. Dat wil zeggen dat we gezamenlijk een 3D ontwerp maken om te kijken welke onderdelen er absoluut in de badkamer moet komen en welke kleurstelling je wilt. Wij zullen je dan voorzien van alle materialen, onderdelen en tegels die gebruikt worden voor jouw badkamerverbouwing.

Offerte

Vraag bij ons een offerte op maat aan als je jouw badkamer door de specialist wilt laten verbouwen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en geven je een advies op maat. En ook tijdens de verbouwing denken we aan je, want wij hebben ook altijd tijdelijke mobiele nooddouches zodat je altijd kunt douchen. Meer weten? Neem contact op. Of bezoek onze showroom. De koffie staat klaar.