Sani4all

Het verbouwen van een badkamer

Een badkamer verbouwen is een ingrijpende en prijzige aangelegenheid. Er dan zijn er ook nog veel mogelijkheden op badkamergebied om uit te kiezen. Een goede voorbereiding is dan ook van belang om jouw budget zo goed en efficiënt mogelijk te besteden. Door de juiste informatie en praktische tips te geven kan Sani4all helpen met de juiste beslissingen te nemen alvorens je een badkamer gaat verbouwen. Meer weten over de kosten van een nieuwe badkamer? Klik dan hier!

Specialist inschakelen

Als badkamerspecialist kunnen we alles voor je regelen. Dat wil zeggen dat we gezamenlijk een 3D ontwerp maken om te kijken welke onderdelen er absoluut in de badkamer moet komen. Ook kan je zo makkelijker kiezen welke kleuren je wilt implementeren in je badkamer. Wij zullen je dan voorzien van alle materialen, onderdelen en tegels die gebruikt worden voor jouw badkamerverbouwing.

Offerte

Vraag bij ons een offerte op maat aan als je jouw badkamer door de specialist wilt laten verbouwen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en geven je een advies op maat. En ook tijdens de verbouwing denken we aan je, want wij hebben ook altijd tijdelijke mobiele nooddouches zodat je altijd kunt douchen. Meer weten? Neem dan contact op met de dichtsbijzijnde showroom! De koffie staat klaar.

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek