Sani4all

Hoe kies je de juiste tegels bij de badkamer?

Cottoceramix tegels serie MalagaTegels bepalen voor een groot deel de sfeer die je badkamer ademt. Het gaat dan om de combinatie van de wandtegels met de vloertegels. De tegels worden in de meeste gevallen ook als eerst geplaatst, daarna komt meestal pas het sanitair. Omdat ze dus belangrijk zijn voor de sfeer en niet gemakkelijk te vervangen zijn, is de keuze voor de juiste tegels erg belangrijk. Maar hoe kies je de juiste tegels bij de badkamer?

Goed voorbereid

Op een goed voorbereide manier wil jij de keuze van jouw badkamertegels maken. Je wilt immers niet dat de badkamer voor het oog verkleind wordt of juist te druk overkomt. Het is wel handig om te weten welke stijl je in jouw badkamer wilt. Zo kun je kiezen voor een neutrale kleur op de vloer en op de wanden om de badkamer zo ruimtelijker te maken. Maar je kunt ook kiezen voor kleine tegels met felle kleuren, zodat je ze op je af ziet komen en het de ruimte kleiner maakt. Ieder z’n smaak!

3D-ontwerp

Het is natuurlijk lastig om jezelf voor te stellen hoe jouw badkamer eruit ziet bij bepaalde tegels. Om dit probleem uit de wereld te helpen kun je een 3D-ontwerp maken van jouw badkamer. Op deze manier krijg je op een gemakkelijke manier een duidelijk inzicht in de sfeer van de badkamer wanneer je bepaalde tegels laat plaatsen. Ook kunnen onze badkamerspecialisten je helpen bij het maken van de juiste keuze. Ze geven je graag een advies op maat.

Belangrijke tip

Wanneer je een badkamer wilt die gemakkelijk aanspreekt bij eventuele toekomstige kopers van jouw huis, raden wij aan om neutrale tegels te kiezen. Denk hierbij aan antraciet en/of wit. De ervaring leert dat dit bij de meeste mensen die een huis kopen aanspreekt. Dit heeft ook te maken met het feit dat deze tegels vaak een ruime indruk geven. Meer weten? Neem contact op. Of bezoek onze showroom. De koffie staat klaar.

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek