In 4 stappen naar een 3D ontwerp

In 4 stappen naar een 3D ontwerp

Wanneer je jouw nieuwe badkamer in wil richten, is het belangrijk dat je een goed beeld hebt bij jouw wensen en de mogelijkheden in jouw badkamer. Het kan nog best lastig zijn om hier een goede inschatting van te maken. Daarom kun je via onze website jouw badkamer in 3D ontwerpen. Hierbij kun je jouw ruimte nabootsen, om deze vervolgens in te richten met de verschillende badkamermeubels en -accessoires. Hoe dit precies werkt? Wij leggen het uit in vier stappen!

Stap 1: jouw badkamer invoeren

Wanneer je onze 3D-tool opent, kun je de vorm en afmetingen en vorm van jouw badkamer invoeren. In onze tool is het mogelijk om iedere badkamervorm in te voeren.

Stap 2: je badkamer inrichten in 3D

Kloppen de afmetingen van jouw badkamer? Mooi! Dan kun je nu beginnen aan het leukste gedeelte: het indelen van jouw badkamer in 3D. In ons uitgebreide assortiment vind je vele verschillende baden, douches, wc’s en ga zo maar door. Sleep de meubels zoveel heen en weer als je wil, om zo tot de perfecte inrichting voor jouw badkamer te komen.

Stap 3: betegeling

Wanneer jouw badkamer precies naar jouw wensen is ingedeeld, kun je jouw net ontworpen badkamer in 3D bekijken! Kijk er even goed in rond, en kies vervolgens de betegeling waar jij blij van wordt. Dit maakt de badkamer echt af, en geeft een realistisch beeld van hoe jouw badkamer eruit zal komen te zien als je jouw ontwerp doorvoert.

Stap 4: verstuur jouw 3D-ontwerp

Wanneer het 3D-ontwerp van jouw badkamer helemaal compleet is, kun je deze naar ons opsturen. Vul jouw gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Nadat wij het 3D-ontwerp van jouw badkamer hebben ontvangen, zullen wij je helpen met het realiseren van jouw droombadkamer.

Jouw badkamer bij Sani4all

Bij Sani4all heb je uitgebreide keuze uit verschillende badkamermeubels. Zo kun je precies de sfeer neerzetten die jij graag in je nieuwe badkamer ziet. Heb je toch liever dat wij voor jou een ontwerp maken? Dat kan ook! In plaats van de bovenstaande vier stappen, geef je jouw badkamerafmetingen  en gegevens door. Wij zullen je dan verrassen met een ontwerp dat past bij jouw badkamer en wensen. Probeer vooral onze 3D-tool uit, en laat je verrassen door de vele mogelijkheden van jouw badkamerruimte!

Wanneer je zelf al een 3D-ontwerp gemaakt hebt, maak dan een vrijblijvende afspraak met een adviseur in een van onze vestigingen. We pakken dan het ontwerp erbij en nemen de tijd om je een persoonlijk advies over de verschillende materialen en kleuren die passen bij jouw droombadkamer te geven!