Sani4all

Inloopdouche van topkwaliteit

Inloopdouche Vrijstaand 120x200Een inloopdouche geeft een ruimtelijk gevoel aan je badkamer en het is daarom niet gek dat deze douche steeds populairder wordt. Deze douche biedt namelijk veel gebruiksgemak en comfort en past zowel in een grote als kleine badkamer. Douchewanden en inloopdouches zijn er in veel verschillende vormen en maten. Uiteraard zijn deze verkrijgbaar bij Sani4all.

Ruim assortiment

Een inloopdouche past perfect in een moderne badkamer vanwege de minimalistische uitstraling. Het is daarom logisch dat je steeds vaker inloopdouches ziet in plaats van douchecabines. Bij Sani4all hebben wij een ruim assortiment met verschillende modellen en afmetingen, zodat er voor elke badkamer afmeting een geschikte walk-in shower is.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze kwalitatieve inloopdouches? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Vanzelfsprekend kun je ook een bezoek brengen aan één van onze vestigingen voor het ruime aanbod badkamers, onderdelen en accessoires. Natuurlijk geven onze ervaren medewerkers jou een passend advies. De koffie staat altijd klaar.

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek