Sani4all

Kwaliteit toilet van belang

Toilet Dronten van WeegelToiletten worden intensief gebruikt. Door zowel de bewoners van het huis als door gasten. Een wc moet verschillende gewichten kunnen dragen. Daarnaast moeten ze lang mee moeten gaan en betrouwbaar zijn. Daarom is kwaliteit belangrijk. Sani4all begrijpt dit en biedt alleen de allerbeste toiletten aan. Natuurlijk altijd voor de scherpste prijs!

Ruim assortiment toiletten

Bij ons kun je terecht voor een ruim assortiment toiletten en inbouwreservoirs van topmerken als Villeroy & Boch, Grohe en Sphinx. Kies je liever voor een budget toilet? Ga dan voor een van onze huismerken. Op deze manier zorgen we dat we altijd een toilet hebben dat past bij jouw mogelijkheden en middelen. Behalve een grote keuze aan wandclosets, bieden wij een ruime keuze aan inbouwreservoirs en bedieningspanelen. Zo stel je jouw toilet samen zoals je zelf wilt! Onze collectie toiletfonteinen maakt het geheel af.

Doe inspiratie op

Kom eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen. Onze ervaren medewerkers helpen en adviseren je graag in één van onze vijf vestigingen om de beste keuze voor jouw perfecte toilet te maken. Onze medewerkers geven je graag een passend advies.

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek