Sani4all

Levensloopbestendige badkamers

Levensloopbestendige badkamersBen je op zoek naar een badkamer die levensloopbestendig is of geschikt is voor senioren? Sani4all heeft veel badkameroplossingen voor de 50+-er, zodat je veilig en comfortabel kunt blijven douchen of baden. Bezoek eens één van onze vele showrooms om het assortiment badkamers te bewonderen.

Maximaal conform en welzijn

Onze badkamercollectie combineert tijdloze vormgeving met slimme extraatjes en zorgt zo voor maximaal comfort en welzijn in de badkamer. Door de fraai vormgegeven producten en inrichtingselementen met een doordachte functionaliteit en een grote mate van gebruiksgemak is dit een stijlvolle badkamercollectie voor de levensloopbestendige badkamer.

Levensloopproof

Bij Sani4all kunnen wij je op basis van onze ervaringen helpen de juiste keuze te maken. Onze specialisten weten precies waar je rekening mee kunt houden om er voor te zorgen dat jouw badkamer in de komende jaren ook levensloopproof is. Plan nu een afspraak bij ons in voor een passend advies.

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek