Sani4all

Maak voordelig van jouw badkamer een luxe wellness

Vaak denken mensen dat ze beperkt zijn in de mogelijkheden als ze over een kleinere badkamerruimte of over weinig budget beschikken. Niets is minder waar. Het geheim zit hem namelijk in een praktische indeling. We vertellen je graag meer over de praktische inrichting van een kleinere badkamer en laten zien hoe je deze voordelig omtovert tot een luxe wellness. Want: luxe hoeft niet duur te zijn.

Van badkamer tot luxe wellness

Ben je op zoek naar een luxe badkamer om compleet tot rust te komen na een drukke werkweek? Even ontspannen en een momentje voor jezelf? Ook bij een kleine badkamerruimte is het goed mogelijk om luxe badkamerelementen toe te voegen. Door ruimte én geld te besparen op de basiselementen kun je ruimte creëren voor extra wellness. Hieronder lichten wij enkele mogelijkheden toe.

Douchetoilet

Een douchetoilet zorgt voor een hygiënische reiniging van het onderlichaam na het gebruikmaken van het toilet. Zo’n toilet zorgt ervoor dat je geen losse bidet nodig hebt. Op die manier bespaar je weer ruimte in de badkamer. Deze douchetoiletten zijn bij Sani4all ook nog eens tegen aantrekkelijke prijzen te verkrijgen.

Dubbele wastafel

Een dubbele wastafel is ideaal als met meerdere mensen tegelijk in de badkamer staat. De wastafel heeft heel veel functies: tandenpoetsen, haren kammen, scheren en opmaken. Iedereen heeft de wastafel nodig. Met een dubbele wastafel voorkom je zulke problemen en kunnen minstens twee personen er gebruik van maken.

Whirlpool

Een whirlpool is dé manier om wellness naar je badkamer te brengen. In dit bad kun je heerlijk ontspannen in het warme, bubbelende water. De whirlpools zijn beschikbaar in verschillende formaten, waardoor er voor iedere badkamer een geschikt model bestaat. Sani4all heeft voor élk budget een mooie whirlpool.

3D Ontwerp Sani4All3D ontwerp

Ben je benieuwd hoe deze luxe badkamer er bij jou thuis uitziet? Kom dan langs in één van onze winkels en laat een gratis 3D ontwerp maken. Dat doen we graag!

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek