Sani4all

Nieuw concept: Badkamer-leasen.nl

Droom je al tijden van die prachtige badkamer, maar heb je er op dit moment het geld even niet voor? Dan is een badkamer leasen via Badkamer-leasen.nl, een nieuw concept van Sani4all, dé meest ideale oplossing. Je koop dan bij ons namelijk de badkamer wanneer je wilt en betaalt deze pas op het moment dat het jou uitkomt. Dit is bij ons al mogelijk vanaf € 49,00 per maand.

Hoe werkt het?

Wij nemen je lease aanvraag in behandeling en laten je snel weten of de aanvraag is goedgekeurd. Als je aanvraag wordt geaccepteerd, ontvang je een badkamer leasecontract welke je getekend kunt retourneren. Wordt je aanvraag afgewezen, dan wordt je bestelling automatisch geannuleerd. In het geval je akkoord hebt, heb je 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden de tijd om de badkamer af te betalen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het leasen van een badkamer of ons nieuwe concept? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Vanzelfsprekend kun je ook een bezoek brengen aan één van onze vestigingen voor het ruime aanbod badkamers, onderdelen en meer informatie. Uiteraard geven onze ervaren medewerkers jou een passend advies. De koffie staat altijd klaar.

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek