Sani4all

Nieuw en uniek: de vtwonen douchetegel

Nieuw van vtwonen en uniek in de markt: de vtwonen douchetegel. Gloednieuw, superhandig en innovatief. Deze douchetegel is voorzien van een geïntegreerd drainsysteem. De opvallende afvoer in je douche is vanaf nu verleden tijd!

De voordelen van de douchetegel

Lees hier jouw voordelen op een rij:

  • Easy to clean en bijzonder duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk en dus hygiënisch
  • Kras- en slijtvast
  • In XXL 135×90 en XL 90×90 cm
  • Op maat aan te passen indien nodig

Bijpassend serie Mold

Maar het kan nóg leuker met de introductie van de bijpassende tegelserie Mold. Een fraaie, rustieke betonserie in dezelfde kleurnuances als de douchetegels. Zo kun je je hele badkamer dus in één kleur afwerken. Of kies je juist voor subtiele ton sur ton tinten?De basis van de nieuwe collectie bestaat uit 4 mooie kleuren met de kenmerkende eigenschappen van beton. Ga je voor industrieel gecombineerd met houtlook? Dan is de nieuwe serie Mold Timber echt iets voor jou: een combinatie van hout en beton in een keramische plank van 30 x 120 cm.

 

Maak een afspraak

Benieuwd geworden naar de innovatieve douchetegel of vtwonen serie Mold? Kom langs bij Sani4all. In onze vestigingen in Zevenaar of Hoogeveen kun je terecht voor inspiratie, informatie en de scherpste prijzen! Maak direct een afspraak.

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek