Nieuw: onze gratis inmeetservice

20190420_1038__MG_3174

Nieuw: onze gratis inmeetservice

Het is belangrijk dat jouw droombadkamer perfect in de ruimte past. Door alles goed in te meten en in te tekenen, kom je erachter wat realistisch is en welke wensen onmogelijk zijn. Het inmeten van de exacte maten kan echter lastig zijn. Er is niets vervelender dan na de aanschaf van jouw complete badkamer- of sanitairproduct blijkt dat deze niet past in de daarvoor bestemde ruimte. Wil je dit soort problemen voorkomen en zeker zijn van de juiste maten? Maak dan gebruik van onze gratis inmeetservice!

Vrijblijvend inmeten

Maak een afspraak in onze showroom en onze adviseur komt op het gewenste moment bij je langs om alles in te meten. Hij hoort graag wat je wensen zijn en hoe je het wilt hebben. Hij geeft advies en uiteraard meet hij de benodigde maten op. Hierbij houdt hij rekening met de gewenste producten, de bewegingsruimte rondom het sanitair en kijkt hij waar de waterleidingen en afvoeren zitten. Zo kom je later niet voor verrassingen te staan.

100% zekerheid

Als wij jouw ruimte inmeten, heb je 100% zekerheid dat alles goed geregeld wordt. Wij zijn dan (ook) verantwoordelijk voor de juistheid van de maten! Zo loop je geen enkel risico en weet je zeker dat alles straks perfect past. Dat wil jij toch ook? Maak nu direct en vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs voor een kosteloze inmeetservice.