Nieuwe vestigingen!

Nieuwe vestigingen in Beuningen en Den Haag

Goed nieuws: ook in Beuningen en Den Haag kun je binnenkort terecht voor het vinden van jouw droombadkamer! Medio maart 2020 openen wij namelijk de deuren van onze nieuwe Sani4all vestigingen. Omdat wij het belangrijk vinden dat echt iedereen kan slagen bij het kopen van een badkamer, verspreiden wij ons zoveel mogelijk door het land heen. Het openen van deze vestiging geeft weer meer mensen de mogelijkheid tot het bezoeken van onze inspiratievolle showrooms, en het gebruikmaken van onze uitgebreide service.

Sani4all Beuningen

Je bent van harte welkom om vanaf  medio maart onze nieuwe Sani4all vestigingen in Beuningen en Den Haag te komen bezoeken! Hier bieden wij jou complete badkamers, badkamermeubels, accessoires, sanitair en tegels van de beste kwaliteit. Daarnaast weten onze specialisten alles over badkamers, en denken ze graag mee bij het verwezenlijken van jouw perfecte badkamer. Wat jouw stijl of budget ook is: wij zorgen ervoor dat jij straks helemaal tevreden bent met jouw badkamer. Van ontwerp tot montage kun je vanaf medio maart ook terecht bij Sani4all Beuningen en Den Haag.

De beste service

Zien we jou in maart in onze nieuwe vestiging? Onze mensen staan dan graag voor jou klaar om je te voorzien van het beste advies voor jouw nieuwe badkamer. Denk aan een gratis 3D-ontwerp van jouw badkamer en de 5 jaar garantie die je bij ons op jouw badkamer krijgt. We zien je in maart graag verschijnen in onze nieuwe Sani4all vestiging in Beuningen en Den Haag!

Hou onze social kanalen in de gaten voor de exacte openingsdatums!

20190717_1107__MG_3442