Sani4all

Ontwerp je eigen badkamermeubel

Wat is er mooier dan een eigen ontworpen badkamermeubel? Bij Sani4all kan het! Een meubel naar eigen smaak, vorm en afmetingen. Het is zelfs mogelijk om de materialen zelf te bepalen. Kies je bijvoorbeeld voor massief eiken in combinatie met industrieel staal? Het kan allemaal.

Persoonlijk

Kan een badkamer nog persoonlijker? Wij denken van niet. En dat past geheel bij Sani4all. Een perfecte kans voor een unieke en persoonlijke badkamer. Jij creëert en wij ontwerpen. En niet geheel onbelangrijk: voor de lage prijzen die je van ons gewend bent. Vraag naar de mogelijkheden bij onze adviseurs.

Deskundig advies

Door onze jarenlange ervaring en een uitgekiend assortiment, kan Sani4all je als geen ander van een deskundig advies voorzien. Zo kunnen ze perfect helpen bij het creëren van een Sani4all costum made badkamermeubel.

Eigen ontwerp

Een Sani4all costum made badkamermeubel geeft jou de mogelijkheid om een meubel te ontwerpen wat geen ander heeft. Hierbij zijn de mogelijkheden grenzeloos. Volledig naar eigen smaak en wensen, wees uniek!

Complete ontzorging

Een eigen ontwerp is mooi, maar het is belangrijk dat er met de juiste materialen en afmetingen gewerkt gaat worden. Daarom biedt Sani4all jou hierin de begeleiding die nodig is. Van ontwerp, productie, gratis bezorging tot aan de montage. Wij regelen het voor jou.

Garantie

Wij garanderen dat Sani4all costum made badkamermeubels gemaakt worden van materialen van de allerbeste kwaliteit. Daarom hanteren wij ook “gewoon” een garantie van 5 jaar op deze producten. Meer weten? Informeer dan naar de mogelijkheden.

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek