Sani4all

Onze 14e vestiging: Barendrecht!

Sani4all blijft maar groeien. De badkamerspecialist opent, op 2 februari 2019, dan ook feestelijk de deuren van een nieuwe vestiging, ditmaal in Barendrecht aan de Kolding 9. Daarmee is alweer de 14e vestiging geopend! Ook in Barendrecht kan je terecht voor de mooiste badkamers, toiletten, wandtegels, vloertegels en los sanitair. Reden voor een waanzinnige openingsactie.

Een maand lang geniet je bij Sani4all Barendrecht van:

15% extra korting op alle stuntprijzen!

Sanitair en tegels voor iedereen

Daarmee brengt Sani4all de formule dichterbij het worden van een landelijke aanpak met als belangrijkste doel betaalbaar sanitair en tegels voor iedereen. Wij vinden het belangrijk dat onze klant voor alles bij ons terecht kan: van deskundig en ongedwongen advies tot gratis 3D ontwerp, en van gratis bezorging tot en met professionele montage. Laat je verrassen wat Sani4all kan betekenen. Wij zijn trots om ook in Barendrecht heel veel klanten gelukkig te maken met waanzinnige badkamers, toiletten en woonvloeren.

Graag tot ziens in onze nieuwe winkel in Barendrecht!

Bekijk hier de vestiging.


Gratis deskundig advies?
Plan direct een afspraak in verband met de verwachte drukte!

Inclusief gratis 3D ontwerp bij Sani4all.

Afspraak maken op dezelfde dag? Graag even bellen.

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek