Sani4all

Nieuwe vestigingen: Sani4all Almere & Barneveld!

Sani4all blijft maar groeien. De badkamerspecialist opent, medio november, dan ook de deuren van opnieuw 2 vestigingen. Waanzinnig nieuws! We gaan openen in Almere en in Barneveld. Daarmee groeit onze familie al weer naar 12 vestigingen! Ook in deze vestigingen kan iedereen terecht voor de mooiste badkamers, toiletten, sanitair en tegels. We zijn ontzettend trots dat we wederom nieuwe vestigingen mogen openen. Houdt daarom onze site in de gaten voor de waanzinnige openingsacties. Dit kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Sanitair en tegels voor iedereen

Met dit waanzinnige nieuws brengt Sani4all het doel steeds dichterbij: betaalbaar sanitair voor iedereen. Wij vinden het belangrijk dat onze klant voor alles bij ons terecht kan: van deskundig en ongedwongen advies tot gratis 3D ontwerp, en van gratis bezorging tot en met professionele montage. En klanten weten ons te vinden, het is dan ook niet gek dat we snel groeien.

Graag tot ziens!

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek