Sani4all

Sani4all Amsterdam

WE HEBBEN EEN DATUM!

Onze 13e vestiging Amsterdam opent gelijk in het nieuwe jaar, namelijk 1 januari. Dat is nog eens een leuke manier om 2019 te beginnen.

Sani4all blijft maar groeien. De badkamerspecialist gaat richting randstad en pakt gelijk goed uit door in onze hoofdstad een vestiging te openen. Waanzinnig nieuws! Ook in deze vestiging kan iedereen terecht voor de mooiste badkamers, toiletten, sanitair en tegels. We zijn ontzettend trots dat we wederom een nieuwe vestiging mogen openen. Houdt daarom onze site in de gaten voor de waanzinnige openingsacties. Dit kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Sanitair en tegels voor iedereen

Met dit waanzinnige nieuws brengt Sani4all het doel steeds dichterbij: betaalbaar sanitair voor iedereen. Wij vinden het belangrijk dat onze klant voor alles bij ons terecht kan: van deskundig en ongedwongen advies tot gratis 3D ontwerp, en van gratis bezorging tot en met professionele montage. En klanten weten ons te vinden, het is dan ook niet gek dat we snel groeien.

Graag tot ziens!

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek