Sani4all

Sani4all groeit door naar Genemuiden

sani4all-genemuiden-gevel

Sani4all breidt uit en opent op 27 oktober feestelijk de deuren van Sani4all Genemuiden. Het pand aan de Kamperzeedijk biedt de bezoekers 2000 m2 aan de mooiste badkamers, toiletten, wandtegels, vloertegels en los sanitair. Bovendien is in het pand Keukencentrum de Vries te vinden, alwaar je terecht kunt voor je nieuwe keuken. Zo profiteer je echt van alles onder één dak!

Kenmerkend concept

Sani4all kenmerkt zich door het concept van lage internetprijzen in combinatie met een full-service behandeling en uitstekende service. Eigenaar Lamco de Vries: ‘’Wij zeggen niet voor niets: de service van een badkamerspeciaalzaak, maar de prijzen van een webshop’’. Dat concept blijkt een groot succes. Meer dan 5.000 klanten hebben sinds de oprichting hun droombadkamer gevonden bij Sani4all.

Sanitair en tegels voor iedereen

Sani4all Genemuiden brengt de formule dichter bij het worden van een landelijke aanpak met als belangrijkste doel betaalbaar sanitair en tegels voor iedereen. Ook in Genemuiden wordt de huidige strategie doorgezet. De Vries: “We blijven werken met dezelfde formule, hetzelfde kernassortiment en hetzelfde deskundige personeel. Niet onbelangrijk: we blijven werken met dezelfde wil en motivatie om door te groeien en ons verder te blijven ontwikkelen naar een sterke, landelijke formule. Wij vinden het belangrijk dat onze klant voor alles bij ons terecht kan: van deskundig en ongedwongen advies tot gratis 3D ontwerp en van gratis bezorging tot en met professionele montage.’’

Meer weten?

Kom langs tijdens de feestelijke openingsdagen vanaf donderdag 27 oktober.

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek