Sani4all

Sani4all opent deuren vestiging in Genemuiden

Sani4all GenemuidenSani4all opent aanstaande donderdag 27 oktober feestelijk de deuren van haar nieuwe vestiging in Genemuiden. In het pand aan de Kamperzeedijk kunnen bezoekers terecht voor de mooiste badkamers, toiletten, wandtegels, vloertegels en los sanitair. Bovendien is in het pand Keukencentrum de Vries te vinden, waar je inspiratie kunt opdoen voor je nieuwe keuken.

Sanitair en tegels voor iedereen

Sani4all Genemuiden brengt de formule dichterbij het worden van een landelijke aanpak met als belangrijkste doel betaalbaar sanitair en tegels voor iedereen. Wij vinden het belangrijk dat onze klant voor alles bij ons terecht kan: van deskundig en ongedwongen advies tot gratis 3D ontwerp en van gratis bezorging tot en met professionele montage.

Meer weten?

Kom dan langs tijdens de feestelijke openingsdagen vanaf donderdag 27 oktober. Mocht je nog aanvullende vragen en/of opmerkingen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen of een afspraak inplannen.

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek