Sani4all

Sani4all nieuwe hoofdsponsor van HV Artemis ‘15

sani4all-artemis
Sani4all heeft zich voor drie seizoenen als hoofdsponsor aan handbalvereniging HV Artemis ’15 verbonden. Deze Achterhoekse handbalclub, met thuisbasissen in Doetinchem en Wehl, heeft haar focus behalve op het landelijk spelend vlaggenschip van de club (Heren 1), liggen op het opleiden van de talentvolle jeugd van de vereniging.

Gedachtegang HV Artemis ’15 past bij Sani4all

Jos Rabelink, oprichter van Sani4all, is als handballiefhebber verheugd met het nieuws: ‘’Wij zoeken met Sani4all altijd naar nieuwe kansen. Niet alleen op het gebied van uitbreiding van onze succesvolle formule, maar ook in het ondersteunen van lokale sportclubs met de focus op ontwikkeling van de jeugd.’’ Deze gedachtegang past uitstekend bij de werkwijze van Sani4all, waar jongere en talentvolle medewerkers intern opgeleid worden tot professionals op het gebied van sanitair, tegels en technische specificaties.

Verder onder de naam Sani4all /  HV Artemis ’15

HV Artemis ’15 gaat vanaf heden verder onder de naam Sani4all / HV Artemis ’15. De 17 actieve teams spelen ieder weekend hun thuiswedstrijden in Doetinchem en Wehl die gratis te bezoeken zijn. De wedstrijden van Heren 1 zijn landelijk te volgen.

Kijk voor meer informatie op www.hvartemis15.nl.

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek