Sani4all

Stank hoeft niet te stinken

Geberit DuoFreshTachtig procent van de mensen stoort zich aan stank op het toilet. Met Geberit DuoFresh is stank voortaan verleden tijd. Althans, op het toilet. Wanneer je kiest voor hun oplossingen, worden vieze geurtjes direct vanuit de toiletpot verwijderd.

Hoe werkt Geberit DuoFresh?

Het geheim vind je achter de muur: met één druk op de knop wordt het energiebesparende geurzuiveringsonderdeel ingeschakeld. Deze wordt na 10 minuten automatisch uitgeschakeld. Het kan ook handmatig gestopt worden.

Dankzij de slimme oplossing van Geberit DuoFresh worden vieze geurtjes direct vanuit de toiletpot afgezogen. Door het ingebouwde actieve koolstoffilter wordt de vieze lucht geneutraliseerd, waarna de ventilator frisse lucht terug de ruimte in blaast. Vervolgens zorgt een toiletblokje achter de bedieningsplaat voor een frisse spoeling van het toilet.

Bedieningsplaten

Omdat Geberit DuoFresh gewoon ingebouwd wordt achter de wand (net als bij de meeste inbouwreservoirs) kan hier een standaard toiletpot op gemonteerd worden. Als inbouwreservoir wordt de Geberit UP320 gebruikt.

En de keuze uit bedieningsplaten is groot. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor de Geberit Sigma40 bedieningsplaat met waterbesparende 2-toets is de toiletblokjeshouder inbegrepen. Op die manier kun je de praktische toiletblokjes makkelijk en veilig in het inbouwreservoir plaatsen, voor extra frisheid en hygiëne in de badkamer bij elke spoeling.

Deskundig advies bij Sani4all

Meer weten? Bezoek één van de vijf vestigingen voor deskundig advies.

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek