Sani4all

Sunshower haalt het beste van buiten naar binnen

Met de Sunshower haal je het beste van buiten naar binnen. Zonlicht is, mits goed gedoseerd, belangrijk voor het lichaam. Door een juiste, lage dosis UV-licht wordt het lichaam gestimuleerd om vitamine D aan te maken. Vitamine D is belangrijk voor het lichaam. Het resultaat? Je bent energieker en hebt een gezonde teint. Het warme infraroodlicht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht eventuele pijn in gewrichten en spieren. Omdat de Sunshower speciaal ontworpen is voor gebruik in natte ruimtes doucht en Sunshower je tegelijkertijd!

De voordelen van Sunshower

  • sunshowerInfrarood licht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn
  • Een veilige en gezonde dosis UV-licht
  • UV-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D
  • UV-licht geeft meer energie en een gezonde teint
  • Je gebruikt Sunshower terwijl je doucht

Zonlicht heeft een wetenschappelijk bewezen heilzame werking op het lichaam. Met Sunshower haal je het goede van de zon op een verantwoorde manier naar je badkamer. Het UV-licht van de Sunshower stimuleert de aanmaak van vitamine D en bereidt je huid voor op de zomerzon. Infrarood werkt ontspannend en pijnverlichtend.

Een verdubbeling van vitamine D

De huid maakt vitamine D aan door UV-licht. Door een regelmatige blootstelling van het lichaam aan een lage dosis UV-licht houdt het lichaam het vitamine D-peil op niveau. Deze belangrijke vitamine zorgt ervoor dat je gezond en energiek blijft, is onderdeel van de calciumhouding en zorgt voor sterke botten. Regelmatig gebruik van de Sunshower in de wintermaanden verdubbelt het vitamine D-gehalte en houdt het op een gezond, zomers niveau.

Een verantwoorde dosis UV-licht

Sunshower voorziet je van een lage, verantwoorde dosis UV-licht. Door dagelijks gebruik van de Sunshower went de huid aan het zonlicht en maakt de huid op een natuurlijke en verantwoorde wijze pigment aan. Zo geniet je het hele jaar door van een gezonde teint en ben je beter bestand tegen de zomerzon. Dankzij de ingebouwde timer heb je maximaal 10 minuten bruiningstijd.

Ontspannend en pijnverlichtend

Sunshower werkt met kortegolf infraroodstraling. Dit warme licht dringt diep in de huid door en zorgt voor een direct, aangename warmte. Bloedvaten verwijden en schadelijke stoffen in het lichaam worden sneller afgevoerd. Hierdoor worden stijve spieren en gewrichten soepeler en wordt de pijn verlicht. Vooral personen met rug-, nek- en reumatische klachten gebruiken dit therapeutische licht. Infrarood licht is echter ook geschikt voor sporter en voor heerlijke ontspanning na een drukke dag.

Vier luxe varianten

Maak je keuze uit vier verschillende varianten: de hoekplaatsing, de compacte Pure White of Pure White XL of de Sunshower Deluxe.

Meer weten?

Kom langs in een vestiging bij jou in de buurt of ontdek alle informatie hier.

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek