Sani4all

Tips om je badkamer te onderhouden

Complete Badkamer BetonJe wilt er uiteraard zeker van zijn dat jouw badkamer mooi en netjes blijft. Het is belangrijk om deze ruimte schoon te maken met de juiste schoonmaak artikelen. Wij kunnen je van advies voorzien. Ook kun je bij ons terecht voor de juiste schoonmaakartikelen. Zo weet je zeker dat de badkamer altijd perfect blijft.

Onze onderhoudstips

1) Wees terughoudend met agressieve schoonmaakmiddelen, zoals ontkalkers of chloor. In sommige gevallen kunnen deze schade toebrengen aan jouw nieuwe kranen, wastafelbladen of chroomwerk. Hierdoor komt iedere garantie van de leverancier komt te vervallen.

2) Na het voegwerk is soms een doffe laag zichtbaar. Dit wordt ook wel cementsluier genoemd. Deze laag kun je het beste verwijderen door met een droge, ruwe handdoek ronddraaiende beweging te maken. We raden je aan om dit te doen voordat je met het schoonmaken van de badkamer begint.

3) Om te voorkomen dat je kranen niet vast kalken door hard water, kun je het best een water ontharder aanschaffen. Dit apparaat zorgt ervoor dat je geen kalk meer hebt in jouw water. En heb je een thermostaatkraan? Draai de temperatuurknop elke week even van koud naar warm bij een lopende kraan.

4) Om natuursteen te beschermen moet het geïmpregneerd worden. Wij kunnen je van het juiste impregneermiddel voorzien, zodat je het natuursteen eenvoudig zelf kunt behandelen. Informeer bij ons welk reinigingsmiddel het beste geschikt is voor het natuursteen of marmer in jouw badkamer.

Nog vragen? Neem contact op

Heb je nog vragen of opmerkingen over het onderhoud van de badkamer? Of wil je meer weten over onze onderhoudstips? Neem dan contact op met de adviseurs van Sani4all. Zij geven je graag een persoonlijk en passend advies.

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek