Sani4all

Tips bij het kiezen van een geschikt plafond

plafondWelk plafond kies je in de badkamer? De badkamer is een vochtige plaats door al het baden en douchen. Het is belangrijk om in de badkamer te kiezen voor een vochtbestendig plafond. Wat de verschillende mogelijkheden zijn, lees je in dit artikel.

Verschillende plafonds

Bij Sani4all kun je kiezen voor drie soorten plafonds, allen met hun eigen voordelen: MDF, Aluminium en een Spanplafond. Waar je ten alle tijden op moet letten is dat welk plafond je ook kiest, deze altijd water- en vochtbestendig moet zijn. Hieronder leggen we de mogelijkheden uit.

MDF Plafond

Dit plafond is gemaakt van MDF. Medium Density Fiberboard is gemaakt van geperst hout. De houtvezels hierin zijn gedroogd en met hars aan elkaar verbonden. De fijne vezelstructuur zorgt ervoor dat MDF nooit versplintert. Bovendien werkt MDF nauwelijks en heeft het een grote buigsterkte.

Aluminium Plafond

Spanplafond kopen? Sani4allEen aluminium plafond in je nieuwe badkamer is bijzonder uniek en brengt een speciale sfeer met zich mee. Omdat dit plafond vochtbestendig, onderhoudsvriendelijk en duurzaam is gaat het jarenlang mee. Condensvorming is verleden tijd, omdat de plafondpanelen zich razendsnel aan de omgevingstemperatuur aanpassen.

Spanplafond

Het grote voordeel van een spanplafond is dat je geen naden hebt tot een breedte van maximaal 5.10 meter. De overige voordelen van het spanplafond zijn oneindig: brandwerend, onderhoudsvrij, schimmelwerend, naadloos, vochtwerend, afwasbaar, overschilderbaar én 10 jaar garantie. Dit spanplafond wordt ook nog eens in één dag gemonteerd.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de badkamerplafonds en de mogelijkheden? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Vanzelfsprekend kun je ook een bezoek brengen aan één van onze vestigingen voor het ruime aanbod badkameronderdelen en meer informatie. Uiteraard geven onze ervaren medewerkers jou een passend advies. De koffie staat altijd klaar.

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek