Sani4all

Toilet: belangrijk onderdeel van de badkamer of toiletruimte

Het toilet is een belangrijk onderdeel van je nieuwe badkamer of je nieuwe toiletruimte. Naast dat het toilet vooral lekker moet zitten zijn er veel mogelijkheden en opties waarmee rekening gehouden kan worden. Waar moet je op letten bij de aanschaf van je nieuwe toilet? Sani4all pakt er een aantal zaken uit.

Wandcloset of staand toilet

Het grote voordeel van het staande toilet is dat er geen inbouwreservoir ingebouwd hoeft te worden in de muur. Bij het wandhangende toilet is wel een inbouwreservoir vereist. Het voordeel hiervan is dat het wandcloset dichter op de muur zit en dat er aan de onderkant meer ruimte is. Bovendien wordt er meer gekozen voor dit toilet voor het design.

Met of zonder spoelrand

Wanneer een toilet geen spoelrand heeft betekent dit dat de onderkant van de binnenrand afgesloten is. Het grote voordeel hiervan is dat het een stuk hygiënischer is, omdat het water makkelijker langs de randen komt en aanslag niet de kans krijgt zich te nestelen in de kieren. Wij raden altijd aan om te kiezen voor een toilet zonder spoelrand.

Afwerking

Voor extra hygiëne kan ervoor gekozen worden om het nieuwe toilet te voorzien van een extra afwerking. Zo heeft Villeroy & Boch CeramicPlus waarop het water zich in druppels samentrekt. Deze rollen rechtstreeks de afvoer in en nemen ook restjes kalk en vuil mee. Blijft er toch iets achter? Dan is CeramicPlus zeer eenvoudig te reinigen.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze toiletten en de mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan één van onze vestigingen voor het ruime aanbod toiletten en meer informatie. Uiteraard geven onze medewerkers jou een passend advies. De koffie staat altijd klaar.

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek