Corona update: veilig naar de showroom

In onze showrooms hebben wij vanaf vandaag een nieuwe deurbeleid waarbij max. 10 mensen tegelijk in de showroom mogen zijn om de 1,5 meter afstand tussen elkaar te handhaven. Zo zorgen we ervoor dat je op een veilige manier een droombadkamer kunt uitzoeken!  Onze showrooms zijn gewoon open maar er kunnen maar een aantal klanten tegelijk de winkel in. Dus maak een afspraak en voorkom teleurstelling! 

Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen die plaatsvinden omtrent het Corona (COVID-19) virus nauwlettend en nemen wij onze verantwoordelijkheden. Gezondheid staat voorop en daarom houden we ons aan de adviezen van het RIVM.

Je kunt nog gewoon een bezoekje brengen aan één van onze showrooms. Er is geen reden voor paniek, maar wel voor realisme. Daarom houden we altijd voldoende afstand tussen elkaar en zorgen we voor voldoende handgel in onze showrooms.

Onze medewerkers die zich wat minder goed voelen blijven thuis. Op deze manier creëren we een veilige omgeving waar we de meest prachtige badkamers blijven realiseren. Uiteraard volgen wij het nieuws op de voet en daarom zullen we de maatregelen eventueel bijstellen daar waar nodig.

Heb je al een afspraak in één van onze vestigingen, maar wil je deze liever verzetten? Neem contact op met de betreffende vestiging. Het is eventueel ook mogelijk om te kiezen voor een afspraak via Skype.

Ben je ook benieuwd hoe wij jouw droombadkamer vertalen naar een passend 3D-ontwerp? Maak vandaag nog een afspraak in één van onze showrooms!