Sani4all

Vtwonen tegels

vtwonen tegels Villavtwonen tegels zijn de basis voor jouw woonbeleving. Deze tegels zijn geschikt voor alle vloeren en wanden in jouw badkamer en keuken. De vloer- en wandtegels zijn er in diverse soorten, maten en kleuren. De tegels zijn stoer, praktisch en vooral mooi. Het assortiment heeft meerdere lijnen waarvan de een parelmoer chic is, de ander groot, ruw en vierkant of smal rechthoekig. Ze zijn onderling goed te combineren.

Multifunctioneel in te zetten

De tegels van vtwonen zijn niet alleen in de badkamer of keuken te gebruiken, maar ook de schouw of het dressoir in de woonkamer kunnen ermee betegeld worden. In onze overzichtelijke showrooms kun je een aantal opstellingen vinden, waar je veel inspiratie kunt opdoen voor de tegels. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden. De mooiste vtwonen tegels vind je bij Sani4all.

Ideaal qua onderhoud

De vtwonen tegels zijn eenvoudig schoon te houden, kras- en slijtvast en ideaal voor vloerverwarming. Voor iedere ruimte zijn ze geschikt, dus ook voor de badkamer. Benieuwd naar de verschillende stijlen? Kom dan eens bij ons langs om inspiratie op te doen. Let op: onze tegelcollectie is alleen te verkrijgen bij onze vestigingen in Zevenaar en Hoogeveen. Met deze tegels haal je echte eyecatchers in huis.

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek