Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer Amersfoort

Familie van Schijndel uit Amersfoort heeft samen met Sani4All Almere deze bijzondere moderne badkamer gerealiseerd. De badkamer en slaapkamer zijn tot een ruimte gemaakt, waardoor er een ware hotelbeleving wordt gerealiseerd.

Zowel op de wanden als op de vloer is er gekozen voor een tegel in de kleur Grijs. Deze tegels versterken de moderne uitstraling van de badkamer. Een opvallend item in de badkamer is het Matrix badmeubel in de kleur Houtskool. Op het meubel is een kunststeen wasbak in de kleur Thin Mat Wit geplaatst. Gekozen is voor twee mat zwarte opbouwkranen. Ook de douchecombinatie, bestaande uit een regendouche en handdouche zijn in de kleur mat zwart. De geplaatste douchewand houdt het douchewater tegen en draagt daarnaast bij aan de moderne stijl van de badkamer. Om er zeker van te zijn dat het douchewater niet de badkamer inloopt is er een douchedrain met uitneembaar sifon geplaatst. Hierdoor is het sifon ook makkelijk schoon te houden.

Naast de badkamer is er ook een toilet gerealiseerd. Dit toilet is volledig naar eigen smaak ingericht en heeft dezelfde moderne stijl als de badkamer.

Wil jij ook een betaalbare droombadkamer? Laat je adviseren en maak een afspraak in één van onze winkels!

Opgeleverde badkamer Amersfoort
Badkamer Amersfoort
Amersfoort badkamer
Amersfoort opgeleverde badkamer

Inloopdouche

Een inloopdouche is, zoals de naam het al zegt, een douche waar je zo inloopt. De douche is gelijkvloers en heeft geen opstapje. Het grote voordeel van een inloopdouche is dat je deze volledig naar eigen smaak kan inrichten. Je hoeft geen rekening te houden met een eventuele douchebak, hierdoor kan je zelf de afmetingen voor de douche bepalen. Daarnaast oogt een inloopdouche erg luxe in de badkamer en heb je geen last van een instap. Belangrijk te benoemen is dat je rekening moet houden met het douchewater, dit zou de badkamer in kunnen lopen. Dit kan je voorkomen door, net zoals deze familie, een douchewand of muur te plaatsen. Dit houdt dan het water tegen.

Inloopdouche
Moderne badkamer

Moderne badkamer

Een van de meest gekozen badkamerstijlen is de moderne badkamer. Met deze badkamerstijl kan je makkelijk alle kanten op. Het is vaak een oase van rust door de strakke en minimalistische uitstraling. Door accessoires toe te voegen kan je deze stijl volledig personaliseren. Een moderne badkamer kenmerkt zich vaak ook door de strakke minimalistische vormen en lijnen. Vaak zien we in deze badkamers rechte wastafels en zwevende badmeubels. Het kleurenpallet dat het meest voorkomt in een moderne badkamer is wit, zwart en grijs en wordt vaak gecombineerd met hout.

Badkamer inspiratie

Ben je op zoek naar badkamer inspiratie? Of weet je al precies hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Dat zien we ook terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Onze deskundige adviseurs denken altijd met je mee waardoor we samen jouw droombadkamer kunnen realiseren. Wil je alvast een begin maken? Met onze 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen complete badkamer

Badkamer inspiratie