• Klanten beoordelen ons met een 9,0!
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer familie van Bergen

Deze stoere badkamer van familie van Bergen uit Den Haag zit vol industriële elementen en details. Deze badkamer is onlangs opgeleverd door Sani4All.

Deze stoere badkamer zit vol industriële elementen en details. Het badmeubelset Vision bestaat uit een onderkast met 2 softclose lades in de kleur houtskool. De mat witte solid stone wastafel heeft rechts een wasbak waardoor links genoeg plek is voor toiletspullen. De mat zwarte Meir inbouwkraan past hier perfect bij. Boven het badmeubel hangt een ronde design spiegel. De ronde spiegel met zwart kader rondom is voorzien van directe led-verlichting en dit is dimbaar doormiddel van een touch sensor. Ook heeft de spiegel verwarming wat condensvorming tegengaat. De inloopdouche douchewand is voorzien van nano-coating en heeft een slim mat zwart profiel. Dankzij de nano-coating is het glas beschermd voor kalkaanslag. De luxe mat zwarte regendouche van Meir heeft een hoofddouche van 30 cm en nog een aparte staafdouche. Het luxe halfvrijstaande bad zorgt voor het ultieme spa gevoel! Het toilet van Geberit bestaat uit een wandcloset met softclose zitting en quick-release. De overige accessoires en details zoals het handdoek haakje en de tegelprofielen in de badkamer passen, met hun mat zwarte kleur, perfect in de industriële uitstraling.

Opgeleverde badkamer familie van Bergen
Industriële badkamer

Inloopdouche met rookglas

Rookglas geeft een bijzonder effect in de badkamer. Het is glas met een donkere tint wat goed past in de moderne badkamer. Het rookglas geeft een stoere uitstraling aan de badkamer. Je kan het makkelijk combineren met zwarte elementen in de badkamer. Ook deze douchewand is voorzien van nano-coating. Dit zorgt ervoor dat de kans op kalkaanslag tot het minimum wordt beperkt. Ondanks deze bescherming is het wel belangrijk de douchewand na het douchen droog trekker met een geschikte wisser. In onze complete badkamer Infinity Wood is ook rookglas toegepast!

Inloopdouche
Gekleurde kranen

Gekleurde kranen

Een trend die onverminderd populair blijft zijn de gekleurde kranen. Deze prachtige trend kan perfect worden toegepast om je badkamer een bijzonder en opvallend accent te geven. De zwarte kranen die in deze badkamer zijn gebruikt geven een mooi contrast met lichte neutrale tegels. Net zoals bij andere kranen is het bij zwarte kranen belangrijk dagelijks de kraan schoon en droog te maken met een zachte doek. Zo weet je zeker kraan jaren mee kan! Lees voor deze en andere onderhoud tips hier verder.

Metallic look tegels

De metallic look tegels zorgen voor een unieke sfeer in de badkamer. De tegels hebben een industriële uitstraling, wat op dit moment een populaire trend is. Op de vloer ligt een gladde variant en op de wanden is uit dezelfde serie tegels gekozen voor de ‘gekamde’ afwerking wat ervoor zorgt dat elke tegel uniek is.

Metallic look tegels