• Klanten beoordelen ons met een 9,0!
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer familie Lala

De familie Lala heeft onlangs de foto’s van hun prachtige badkamer doorgestuurd. In de badkamer staat het prachtige badmeubel Infinity in de kleur natuur eiken met bijpassende dubbele kolomkast. Hierdoor is er lekker veel opbergruimte en kunnen er veel spullen opgeborgen worden. Boven de kunstmarmeren wastafel hangt een design spiegel met zwart kader. De spiegel heeft verwarming en rondom LED-verlichting die dimbaar is met een touchbutton. Het witte wandcloset heeft een zitting met softclose en quick release. Alle kranen en de luxe regendouche in deze ruimte zijn in de kleur chroom.

De familie heeft gekozen voor de stijlvolle tegel Flaviker hyper bruin. Met de grote afmeting van 120 bij 60 cm geeft een ruimtelijk gevoel aan de badkamer. Het is een keramische betonlook tegel geïnspireerd op de betonblokken die in de industrie worden gebruikt. Elke tegel is uniek wat een stoere uitstraling geeft.

Opgeleverde badkamer familie Lala
Natuureiken kasten
Badkamer inspiratie