Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer in Gendt

Stijlvol zeg zo’n zwart wit badkamer met een modern en strak design! De familie Teunissen uit Gendt heeft bij Sani4All Zevenaar deze fantastische badkamer samengesteld.

Zwart en wit is al jaren een hele populair kleurencombinatie bij badkamers. Het is een hele mooie combinatie maar kan soms, als je niet oppast, ook een beetje saai zijn. Gelukkig is dat bij deze badkamer zeker het geval! Door te kiezen voor stoere industriële elementen is het een moderne badkamer geworden volgens de laatste trends.

De basis van deze badkamer zit overduidelijk in de kleurkeuze van de tegels. Op de vloer liggen vierkante mat zwarte tegels met witte voegen. Op een gedeelte de wand zitten dezelfde matzwarte tegels maar dan in strokentegels. De rest van de wanden heeft rechthoekige witte tegels. De combinatie in kleur en formaat geeft een moderne en strakke uitstraling. Als badmeubel is gekozen voor twee massief-eiken planchets. Op de bovenste planchet is een mat zwarte keramische waskom Circle in de uitvoering thin caremic gekozen. De mat zwarte luxe design wastafelkraan maakt het geheel helemaal af. Het spiegelpaneel is 100x60cm en komt van HR meubelen. De opbouwregendouche van Blaauw sanitair is ook in het matzwart.

Opgeleverde badkamer Gendt
Regendouche
Moderne badkamer

Badkamerstijl moderne badkamer

Een moderne badkamerstijl is een ruim begrip. Een moderne badkamer heeft een strakke vormgeving met een minimalistisch en functioneel design. Kenmerkend zijn de hoekige vormen en rechte lijnen.  Door gebruik te maken van koele tinten zoals wit of lichtgrijs gecombineerd met een strak badkamermeubel zonder grepen of planchet oogt de badkamer minimalistisch.

Thin caremic waskom

Een opbouw wastafel is de afgelopen jaren een van de meeste bekende trends op het gebied van badkamers. De naam thin caramic waskom zegt het al, het gemaakt van extra dun keramiek. Door de dunne keramiek krijgt de waskom strakke lijnen. De waskom Circle is er in meerdere kleuren en geeft je badkamer een strakke en moderne uitstraling.

Thin Caremix waskom