• Klanten beoordelen ons met een 9,0!
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer in Nunspeet

In Nunspeet is moderne badkamer met warme uitstraling opgeleverd door Sani4All Barneveld.

Deze badkamer is niet heel erg groot, maar er is een slim ontwerp gemaakt waardoor alle elementen voor een prettige moderne badkamer zijn toegepast! Het badkamermeubel bestaat onder andere uit de Amador onderkast en heeft 2 laden en is 100 cm breed. Boven op is de keramische wastafel Enjoy met enkele spoelbak geplaatst. Boven het badmeubel hangt een spiegelkast uit dezelfde serie Amador in de kleur tabacco en is dubbel gespiegeld. De opbouw spiegellamp met omstel chroom, verlichting helder wit en is 28cm breed. De Xenz duero badmeubel opbouw wastafelkraan chroom heeft een hoge draaibare uitloop. De douche combinatie bestaat uit de chromen Xenz duero opbouw regendouche. De doucheruimte wordt afgesloten door een profielloze van 90 cm breed incl. chromen beslag. Het veiligheidsglas is 8 mm dik en heeft een nano behandeling gehad. Door deze anti-kalk coating blijft er minder water op het glas staan waardoor het eenvoudig in onderhoud is. Het toilet bestaat uit de witte Geberit sphinx 345 wandcloset met softclose en wit bedieningspaneel. De tegel combinatie bestaande uit de 60x60 cm beige wandtegel en 60x60 pic black vloertegel. In de aparte toiletruimte is dezelfde tegelcombinatie en toilet gekozen. Mooi detail: dit toilet heeft een natuurstenen fontein.

Opgeleverde badkamer Nunspeet
Moderne badkamer
Spiegelkast

Spiegelkast

De naam zegt het al, spiegelkasten zijn een spiegel en kast in één. Super handig voor het opbergen van alle kleine toiletartikelen. Een spiegelkast is heel erg praktisch vanwege de opbergruimte die geen loopruimte in beslag neemt. En een badkamerspiegel is onmisbaar in de In de kast kun je jouw spulletjes opbergen en dat terwijl je de spiegel kunt gebruiken. Spiegelkasten zien er modern uit en doen je badkamer groter lijken. Moderne spiegelkasten zijn tegenwoordig vaak uitgerust met ledverlichting.

Natuurstenen fontein

Een natuurlijke, luxe en een mooie accenten creëer je bijvoorbeeld met een natuursteen fontein. Natuursteen is duurzaam en sterk, heeft een warme uitstraling en geen elk stuk natuursteen is hetzelfde. Het is een duurzame fontein, de natuursteen wordt gehaald uit de bergen en hoeft het alleen nog maar op maat gemaakt te worden. Dat betekent dat er geen kunststoffen en chemicaliën aan pas hoeven te komen. Doordat het materiaal ook nog eens zeer sterk is, gaat het een heel leven mee. Een ander voordeel van natuursteen is de prachtige uitstraling van het materiaal. Natuursteen heeft een natuurlijke uitstraling, waardoor het ook veel warmte in de ruimte breng. Een badkamer met natuursteen brengt ook een uniek karakter met zich mee, aangezien geen enkele steen hetzelfde is.

Natuurstenen fontein