Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer Den Haag

In Den Haag is een sfeervolle industriële badkamer opgeleverd met prachtige metallic look tegels. De familie Vogelzang heeft deze badkamer onlangs aangeschaft bij Sani4All Den Haag.

De metallic look tegels zorgen voor een unieke sfeer in de badkamer. De tegels hebben een industriële uitstraling, wat op dit moment enorm populair is. Door de bewerking en de kleurnuances is elke tegel uniek. Het badmeubel past hier prachtig bij. Het zwart stalen frame in combinatie met de natuureiken onderkast met inlegplateau. Bovenop ligt de keramische wastafel in witglans is praktisch en stijlvol. De inbouw wastafelkranen zijn geborsteld staal van het merk Blaauw sanitair. De luxe design spiegel in dezelfde breedte als het badmeubel heeft rondom indirecte ledverlichting wat een mooie sfeer geeft. Het licht is dimbaar met een touch sensor. Daarnaast heeft de spiegel verwarming waardoor na een douchebeurt de spiegel niet beslaat, ideaal! De luxe douchedeur is op maat gemaakt voor de nis. Het 8mm dikke glas is voorzien van nano-coating waardoor er minder snel kans is op kalkaanslag. De inbouwdouche set is ook uitgevoerd in geborsteld staal en heeft een luxe hoofddouche van 20 cm doorsnede en een extra staafhanddouche. Het acryl witte inbouwbad heeft een enkele zit. Het badthermostaat is in geborsteld staal van het merk Blaauw sanitair. In de badkamer zit voor de rest een wandcloset met slimseat zitting en een designradiator vintage. De ruimte is netjes afgewerkt door het luxe spanplafond met 5 led-spots.

Badkamer Den Haag
Badkamer Den Haag

Spanplafond

Een spanplafond in de badkamer heeft vele voordelen. Het plafond heeft vochtwerende eigenschappen en kan daardoor niet beschimmelen, verkleuren of blaasjes krijgen. Spanplafonds geven een strakke afwerking aan jouw badkamer. Verlichting kan makkelijk worden verwerkt in het spanplafond. Je kan ervoor kiezen om spotjes boven of onder het doek te plaatsen, afhankelijk van de gewenste sfeer en functie.

Spanplafond
Keramische wastafel

Keramische wastafel

Er wordt nog steeds vaak gekozen voor een keramische wastafel. En groot voordeel is dat een keramische wastafel is bestand tegen zeep, zuren en chemische middelen. Het is dus erg onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Wij hebben bij Sani4All veel verschillende modellen keramische wastafels in verschillende afmetingen. We geven je graag advies waar je op moet letten bij uitzoeken van een wastafel.

Industriële badkamer

De laatste jaren zien we steeds vaker de industriële badkamerstijl. Het gebruik van donkere kleuren, stoere materialen en moderne details zorgen voor een mooi en stoer geheel. Kenmerken van een industriële badkamer zijn: Gebruik van stoere materialen zoals beton, (doorleefd) hout en staal. Zwarte kranen, vaak met een strakke, moderne vormgeving. Zwart, stalen frame - bijvoorbeeld in het badmeubel of de douchecabine en strak vormgegeven meubels.

Industriële badkamer