Sani4all
Badkamer Dronten Wiers

Badkamer familie Wiers

Dronten

Het creëren van een badkamer waarin unieke materialen, unieke producten en bijzondere kleuren zijn gebruikt is extra bijzonder. Wat vind je bijvoorbeeld van deze badkamer en toilet met overwegend oranje accenten? Ontdek alle kleuren van het TRES assortiment in onze winkels!

Lees meer

Badkamer familie Jansen

Rheden

Wauw! Wij zijn onwijs fan van deze badkamer opgeleverd in Rheden. Sani4all Zevenaar heeft deze badkamer voorzien van een inloopdouche, ruim ligbad, prachtig houtlook maatwerk badmeubel en geweldige tegels. Zelfs in het toilet. Wat vind jij van het resultaat?

Lees meer
Badkamer Dalfsen Vegthoek

Badkamer familie Vegthoek

Dalfsen

Sani4all Zwolle heeft in Dalfsen een moderne badkamer opgeleverd voorzien van dé trends van nu: waskommen, houtlook tegels en betonlook tegels. Een prachtige resultaat in combinatie met de witte kleur van het sanitair. Kom langs en laat je ook inspireren!

Lees meer
Badkamer Hasselt van den Belt

Badkamer van den Belt

Hasselt

Sani4all Genemuiden heeft in Hasselt deze badkamer opgeleverd. Door het ligbad in de hoek te plaatsen is een ruimere variant mogelijk en kunnen zelfs een toilet en douche geplaatst worden. De strakke lijnen worden afgewerkt met een plafond incl. LED verlichting.

Lees meer
Badkamer Vollenhove Jousma

Badkamer familie Jousma

Vollenhove

Warme natuurtinten op de wand en vloer geven deze badkamer een prettige uitstraling. Ondanks de schuine wand is de ruimte optimaal benut. Wat vind je bijvoorbeeld van de speciaal op maat gemaakte spiegel? Of de dubbele kolomkasten voor extra opbergruimte?

Lees meer
Badkamer Rhenen ter Heerdt

Badkamer familie ter Heerdt

Rhenen

A-merken voor internetprijzen!! Deze prachtige badkamer en dit prachtige toilet zijn voorzien van Cottoceramix vloer- en wandtegels. De kleurencombinatie met het bijzondere badmeubel, de wand en de deur geven deze ruimtes een geweldig aanzicht.

Lees meer

Badkamer Natuur Eiken

Hoogeveen

Een badmeubel en kolomkast in de kleur natuur eiken zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Wat speelser zijn de decortegels die in de douche en op de achterwand van het toilet zijn gemonteerd. Hoe vind jij deze combinatie? Met montage kostte deze badkamer € 9850.- incl. BTW.

Lees meer
Badkamer Zevenaar Langedijk

Badkamer familie Langedijk

Zevenaar

In Zevenaar is deze prachtige badkamer opgeleverd. Hoewel de wand- en vloertegels standaard lijken is deze badkamer dat allesbehalve! Wat dacht je van het op maat gemaakte badmeubel, het bidet of de ingebouwde regendouche? Een gaaf resultaat!

Lees meer
Badkamer Sinderen Schippers

Badkamer familie Schippers

Sinderen

De combinatie van houtlook en betonlook is een trend die we veel zien. Toch gaat dit niet snel vervelen; wat een prachtig resultaat! De witte radiator met RVS handdoeksteunen in combinatie met het houtlook badmeubel past uitstekend bij het geheel. Hoe vind jij hem geworden? Bekijk meer!

Lees meer
Badkamer Ulft Hermsen

Badkamer familie Hermsen

Ulft

In Ulft zijn een prachtige badkamer en toilet opgeleverd. Sani4all Varsseveld heeft een moderne badkamer ontworpen door gebruik te maken van betonlook vloer- en wandtegels. Helemaal in de trend van nu. Heb je ook de hardstenen wastafel en de Sunshower gezien? Betaalbare luxe!

Lees meer
Badkamer Hasselt Pleijzier

Badkamer familie Pleijzier

Hasselt

Soms komen wij badkamers tegen waar we extra trots op zijn. In deze badkamer is gekozen voor een luxe uitstraling dankzij een badkamermeubel met dubbele kraan, een open inloopdouche en een vrijstaand ligbad. De mozaïektegels op zowel de wand als vloer maken het af!

Lees meer
Badkamer Zeewolde Brobbel

Badkamer familie Brobbel

Zeewolde

In Zeewolde is deze prachtige badkamer opgeleverd vol met natuurelementen. De betonlook tegels op de vloer en aan de wand, de kiezelstrips, het houtlook badmeubel en de hardstenen wasbak zorgen voor een landelijke uitstraling. Een fraai aanzicht!

Lees meer
Badkamer Zevenaar Smalen Telgenkamp

Badkamer familie Smalen

Zevenaar

In Zevenaar is zowel een nieuwe badkamer als een nieuw toilet gerealiseerd. Om de eenheid te bewaren is er gekozen om in beide ruimtes te werken met strooktegels van 5/10/15×60 cm. De glanzend witte wandtegel komt ook terug. Wij zijn vooral fan van het Chocolate Oak meubel!

Lees meer
Badkamer Winterswijk Ansink

Badkamer familie Ansink

Winterswijk

Solid Surface is een mat wit materiaal dat door zijn unieke samenstelling zo hard als steen en zeer onderhoudsvriendelijk is. In deze trendy badkamer is gekozen voor zo’n wastafel. Een zeer modern geheel dankzij de betonlook vloeren en wanden!

Lees meer
Toilet Dronten van Weegel

Toilet familie van Weegel

Dronten

Bij Sani4all ben je niet alleen voor je nieuwe badkamer aan het juiste adres, maar ook voor de renovatie van je nieuwe toilet! Door scherp in te kopen vind je ook alle A-merken tegen stuntprijzen. Dit prachtige toilet, met nis in de achterwand, is hier het resultaat van.

Lees meer
Badkamer Arnhem Peters

Badkamer familie Peters

Arnhem

Dit is een badkamer in de trend van nu. Een moderne betonlook wordt gecombineerd met mat witte wandtegels voor een modern effect. De RVS kranen maken het geheel af. Heb je ook het badmeubel uit onze nieuwe collectie al gezien? Een prachtig resultaat!

Lees meer
Badkamer Varsseveld Hendriksen

Badkamer familie Hendriksen

Varsseveld

Deze opgeleverde badkamer van de familie Hendriksen uit Varsseveld is een prachtig exemplaar geworden. De witte tinten in het badmeubel en vrijstaande bad combineren uitstekend met de donkere tinten op zowel de muur als de vloer. Een luxueus aanzicht!

Lees meer
Badkamer Ulft Scholten

Badkamer familie Scholten

Ulft

Sani4all Varsseveld heeft zich mogen uitleven in deze prachtige badkamer. Een full body Deluxe White Sunshower, een grote regendouche, dubbele keramische wasbak én een ligbad met 4-gats inbouwkranen. Als je hier niet compleet tot rust kunt komen..

Lees meer
Badkamer Dronten Sijtsma

Badkamer familie Sijtsma

Dronten

Een natuurlijke look wordt gecreëerd dankzij de betonlook vloertegels en wandtegels in combinatie met het houten badmeubelset inclusief spiegelkast en kolomkast. De ingebouwde regendouche met luxe handdouche en het strakke plafond maken dit tot een prachtige badkamer.

Lees meer
Badkamer Arnhem Scheuer

Badkamer familie Scheuer

Arnhem

Dat ook in een compactere ruimte een bad en een douche goed samengaan laat deze badkamer zien. Optimale ontspanning gegarandeerd! De donkere wandtegels en vloertegels contrasteren prachtig met de lichte meubels en sanitair. Heb je ook de decortegels in de douche gezien?

Lees meer
Badkamer Zwolle van Dalfsen

Badkamer familie van Dalfsen

Zwolle

In Zwolle is dit pareltje opgeleverd. Het donkere badmeubel is voorzien van twee vrijstaande waskommen met inbouwkranen. Dit levert een modieus en straks aanzicht op. De donkere kleuren komen terug in de design radiator en accessoires.

Lees meer
Badkamer Swifterbant Reitsema

Badkamer familie Reitsema

Swifterbant

Bij Sani4all vind je je nieuwe badkamer voor super scherpe internetprijzen. Dat is hier ook gelukt. Deze moderne en strakke badkamer is voorzien van A-merken en geheel naar wens van de klant, maar wel voor internetprijzen. Meer weten? Kom langs!  

Lees meer
Badkamer Dronten Jonkman

Badkamer familie Jonkman

Dronten

In Dronten is deze badkamer van de familie Jonkman gerealiseerd. Achter het dubbele badmeubel is gekozen voor een prachtige decortegel die de wand laat spreken. De ruime douche is voorzien van een dubbele regendouche met losse voorzetwand. Optimaal ontspannen!

Lees meer
Badkamer Spankeren Calavon

Badkamer familie Calavon

Spankeren

Een fraaie combinatie met een landelijk aanzicht. Dit wordt gerealiseerd door het houten badkamermeubel, kolomkast en de houtlook keramische vloer. Heb je de gigantische spiegel op de muur al gezien? Een perfecte manier om je badkamer optisch te vergroten.

Lees meer
Badkamer Elst Ubbergen

Badkamer familie Ubbergen

Elst

In Elst is deze mooie badkamer opgeleverd. Hier is gekozen om alles aan te pakken: nieuw sanitair, de wandtegels, de vloertegels en het plafond met afzuiging. Hoewel gekozen is voor effen basiskleuren wordt een fraai accent gecreëerd door de Portugese tegels in de douche.

Lees meer
Badkamer Urk Kramer

Badkamer familie Kramer

Urk

Sommige badkamers zijn zo mooi dat je er naar blijft kijken. Zo ook dit exemplaar, gerealiseerd in Urk bij de familie Kramer. Het gebruik van enkel witte materialen met hier en daar een chromen accent geeft de badkamer een zeer luxe aanzicht.

Lees meer
Badkamer Dronten Poels

Badkamer familie Poels

Dronten

De familie Poels uit Dronten heeft gekozen voor lichte oppervlakken in hun badkamer. Het resultaat is dat de badkamer optisch groter lijkt. Bijzonder is hoe strak de douchegoot in de vloer verwerkt is. Het bijzondere? De familie Poels heeft deze badkamer zelf gemonteerd!

Lees meer
Badkamer Zevenaar Meyer

Badkamer familie Meyer

Zevenaar

In veel badkamers wordt gebruik gemaakt van de zwarte en witte kleur. Deze badkamer in Zevenaar laat zien dat dit prachtig gecombineerd kan worden, mede dankzij het prachtige toilet aan de schouw en het badmeubel met hardstenen blad. Een mooi resultaat!

Lees meer
Badkamer Bakker Dronten

Badkamer familie Bakker

Dronten

In Dronten is deze badkamer van de familie Bakker gerealiseerd. Deze badkamer is voorzien van zowel een ligbad als een opbouw regendouche. Ook het toilet heeft Sani4all Dronten voor haar rekening genomen, deze ligt in lijn met de badkamer.

Lees meer
Badkamer Doetinchem Stinissen

Badkamer familie Stinissen

Doetinchem

Wij zijn er trots op om de gerealiseerde badkamers van onze klanten te laten zien. Helemaal wanneer wij zulke mooie foto’s gemaild krijgen! De montage van deze badkamer is verzorgd door een erkende, ervaren en professionele monteur. Lees meer over montage.

Lees meer
Toilet Lelystad Steenderen

Toilet familie Steenderen

Lelystad

Behalve complete badkamers, woonkamervloeren, keukenvloeren en losse sanitairproducten verzorgt Sani4all ook het advies, ontwerp en montage van je nieuwe toiletruimte. In dit geval is er gekozen voor een moderne tegel, bestaande uit losse stenen. Mooi!

Lees meer
Badkamer Bemmel Willems

Badkamer familie Willems

Bemmel

Hoewel deze badkamer compacter is, maken de foto’s duidelijk dat ook in een dergelijke ruimte een prachtig resultaat te bereiken is. Het grijs eiken badmeubel combineert goed met de houtlook tegels, die tevens doorgelegd zijn op de muur en op het toilet.  

Lees meer
Badkamer Gendt Groenewoud

Badkamer familie Groenewoud

Gendt

In Gendt is deze badkamer opgeleverd met maar liefst 3 soorten wandtegels. Achter het dubbele badmeubel met brede spiegel is de vloertegel doorgetrokken, terwijl op de andere wanden een witte en grijstint tegel zitten. Een bijzonder effect is het resultaat!

Lees meer

Badkamer familie Smits

Lelystad

De familie Smits uit Lelystad heeft gekozen voor donkere elementen in hun nieuwe badkamer. De zwarte design radiator, de donkere vloertegels die door getegeld zijn op de wand en het zwarte badmeubel verzorgen een strakke en moderne combinatie met de witte aspecten.

Lees meer

Design badkamer Zwolle

Zwolle

Soms krijgen we bij Sani4all bijzondere aanvragen voor badkamers binnen. Dit is er zo één. Deze werkelijk prachtige badkamer is gemaakt door onze deskundige adviseurs bij Sani4all Zwolle. Het brede badmeubel met dubbele kraan en de ingebouwde radiator maken dit een waar kunststuk! Met montage kostte deze topper € 12500.- incl. BTW.

Lees meer
Badkamer Lelystad Wolschrijn

Badkamer familie Wolschrijn

Lelystad

In Lelystad is deze badkamer gerealiseerd met behulp van de erkende professionele monteurs waarmee Sani4all werkt. De witte wandtegel overheerst, maar het toilet is voorzien van een tegel in grijstint. De radio in het MDF-plafond is bluetooth!

Lees meer
Badkamer Doetinchem Vegers

Badkamer familie Vegers

Doetinchem

De combinatie van donkere 60×60 cm wandtegels, een houtlook badmeubel en de witte designradiator maakt deze badkamer prachtig! De wanden van de douche zijn voorzien van kleinere tegels, welke ook terugkomen in het toilet. Een landelijke sfeer!

Lees meer

Badkamer Staphorst

Staphorst

In Staphorst is deze prachtige badkamer gerealiseerd. Er is gekozen voor een grote inbouw regendouche en een dubbele wastafel met 2 kolomkasten. Voldoende ruimte voor iedereen! De design radiator maakt het geheel af. De montage is zelf verzorgd, het sanitair kostte € 4549.- incl. BTW.

Lees meer
Toilet Doetinchem Dieker

Toilet familie Dieker

Doetinchem

Sani4all verzorgt niet alleen complete badkamers, maar ook volledige toiletten. Natuurlijk altijd voor internetprijzen! In dit toilet komen de natuurtinten duidelijk naar voren door de prachtige combinatie van houtlook vloer- en wandtegels en het fonteinmeubel.

Lees meer
Badkamer Gendringen Frederiks

Badkamer familie Frederiks

Gendringen

Sani4all Varsseveld heeft de familie Frederiks uit Gendringen geholpen met de realisatie van deze prachtige badkamer en toilet met natuurtinten. Er is gekozen voor zowel een regendouche als voor een ligbad. De spiegel met LED verlichting maakt het geheel af!

Lees meer
Badkamer Didam van Mierlo

Badkamer familie van Mierlo

Didam

De familie van Mierlo uit Didam heeft niet alleen gekozen voor een compleet nieuwe badkamer, maar ook voor een nieuw toilet en een prachtige tegelvloer met 60×60 cm tegels. Sani4all Zevenaar heeft het materiaal geleverd, na een deskundig advies met gratis 3D tekening.

Lees meer
Badkamer Doetinchem Vreuls

Badkamer familie Vreuls

Doetinchem

Voor deze werkelijk prachtige badkamer heeft de familie Vreuls zich laten adviseren door Sani4all Varsseveld. Er is gekozen voor een badkamer met natuurlijke look. Dit wordt gerealiseerd door de mozaïk tegels op de douchecabine en het houtlook badmeubel. Het ligbad ontbreekt niet!

Lees meer
Badkamer Urk Wakker

Badkamer familie Wakker

Urk

De betonlook in deze badkamer in Urk zorgt ervoor dat de natuurlijke tinten goed naar voren komen. Met een douche en een luxe ligbad is optimale ontspanning gegarandeerd. Het plafond kent verschillende lichtsoorten, zoals normaal, paars of groen.

Lees meer
Badkamer Betonlook Genemuiden

Badkamer Betonlook

Genemuiden

In Genemuiden is deze badkamer gerealiseerd. Dankzij de grote betonlook tegels van 60x60cm wordt de illusie van meer ruimte gecreëerd. De luxe badkamer is prachtig afgewerkt met een grote regendouche van 30cm uit het plafond. Met montage kostte deze badkamer € 13250.- incl. BTW.

Lees meer
Badkamer Doetinchem Sanders

Badkamer familie Sanders

Doetinchem

Door met sfeerverlichting te werken is deze badkamer in Doetinchem een unieke ruimte geworden. Totale ontspanning wordt gevonden onder de RVS inbouwdouche of het bad. Let ook op de vele nissen die zorgen voor meer opbergruimte.

Lees meer
Tegelshowroom Zevenaar

1500m2 tegels & sanitair

Zevenaar

In ruim 1500 m2 showroom vind je niet alleen sanitair, maar ook de grootste showroom met vloertegels en wandtegels van Gelderland! Laat je inspireren en adviseren door talloze houtlook, betonlook, decor en natuursteen tegels. Je bent van harte welkom!

Lees meer
Badkamer Sinderen Krijgsman

Badkamer familie Krijgsman

Sinderen

Wanneer onze deskundige adviseurs zich mogen uitleven is dit het resultaat. Een werkelijk prachtige badkamer waarbij de natuurtinten met houtlook en de Portugese decortegels elkaar prettig aanvullen. De inbouwkranen maken het geheel af. Wauw!

Lees meer
Badkamer Silvolde Hogeweide

Badkamer familie Hogeweide

Silvolde

De familie Hogeweide heeft bij Sani4all Varsseveld gekozen voor een bijzondere badkamer. Dankzij de nissen in de muur is er extra bergruimte, terwijl de ingebouwde Sunshower zorgt voor totale ontspanning. Genieten maar!

Lees meer
Tegelvloer Doetinchem Zielhuis

Tegelvloer familie Zielhuis

Doetinchem

Een fraaie tegelvloer is gerealiseerd bij de familie Zielhuis in Doetinchem. Zij hebben gekozen voor een prachtige houtlook tegelvloer van Flaviker in de afmeting 20x120cm. Natuurlijk is hier zonder probleem vloerverwarming onder geïnstalleerd.

Lees meer
Badkamer Lieftink Duiven

Badkamer familie Lieftink

Duiven

De familie Lieftink heeft bij Sani4all Zevenaar een werkelijk prachtige badkamer aangeschaft. Het landelijke element wordt toegevoegd door de houtlook vloertegels en door de luxe inbouw regendouche met waterval functie.

Lees meer