Sani4all

Badkamer familie ten Boom

Sani4all heeft weer een klant blij kunnen maken. Dit keer de familie ten Boom. Zij hebben hun badkamer uitgezocht in onze showroom in Deventer samen met een van onze geweldige adviseurs. Zie hier het resultaat!

Familie ten Boom heeft gekozen voor een lichte badkamer met verschillende soorten tegels. In deze ruimte vind je lichte, grote betontegels en witte en mintgroene tegels, geglazuurd. De geglazuurde mintgroene tegels zijn in een vissengraat patroon geplaatst waardoor het geheel een speelse look krijgt. Door dit te combineren met de witte geglazuurde tegels, krijg je een perfecte balans. De grote betonlooktegels op de vloer en gedeeltelijk op de muur zorgen ervoor dat de badkamer optisch groter lijkt.

Een leuk detail in de douche is dat er twee ruimtes in de tegelmuur zijn gemaakt waardoor er daar plek is voor zeep en shampoo. Hierdoor behoudt de douche ook vanbinnen zijn rustige uitstraling.

De badkamer beschikt over allerlei luxe onderdelen. Zo heeft de familie niet alleen gekozen voor een ruime vijfhoeksdouche grotendeels omringt met de prachtige tegels, maar ook voor een ontspannend whirlpool bad.

Als badmeubel is er gekozen voor een eikenhouten onderkast met een wasbak van keramiek. Door een warme, rustige houtkleur te kiezen, houdt de badkamer zijn kalme feel vast. Het meubel is overigens breed genoeg voor twee mensen om naast elkaar te staan. Daarom is er gekozen voor twee inbouw wastafelkranen.

Het geheel is afgemaakt met kleine houten details. Dit matcht perfect met het badmeubel en geeft daardoor de kalme badkamer ook een meer natuurlijke look. Wat de details al niet kunnen doen met een badkamer.

Wij zijn in ieder geval apetrots op onze adviseurs en monteurs en wensen familie ten Boom veel badkamerplezier!