Sani4all

Badkamer familie Veenstra

Het is ons weer gelukt: nog een tevreden klant erbij! Familie Veenstra heeft in deze badkamer gekozen voor misschien wel de meest luxe badkameronderdelen. Zo hangt er een prachtig massief eiken badmeubel, met solid surface waskommen en zwartmatte inbouw wastafelkranen. De badmeubelset wordt vervolgens helemaal afgemaakt met de trendy ronde spiegel! Ook heeft de familie gekozen voor een heerlijke vrijstaand bad. Perfect om aankomende winter lekker in op te warmen. Net als bij de wastafelkraan is hier gekozen voor een zwartmatte badkraan. Deze staat geheel vrij van het bad en ziet er daardoor extra chique uit.

Qua vloer en wand is er in deze badkamer gekozen voor lichtgrijze, grote betontegels, welke de badkamer optisch groter laten lijken. Twee wanden van het geheel zijn niet betegeld, maar gestukt. Hierdoor zie je een egaal vlak en geen tegelvoegen zoals in de rest van de badkamer. Juist door ervoor te kiezen om een deel te stuken, behoudt de badkamer zijn lichte uitstraling zonder dat het saai wordt.

Familie Veenstra heeft ook nog eens een complete toiletruimte bij ons besteld. In deze ruimte komen de lichtgrijze, grote betontegels van de badkamer weer terug, maar dan in combinatie met witte rechthoekige tegels en een witte muur. Hierdoor heeft ook het toilet een rustgevende uitstraling. Ook in het toilet is gekozen voor een inbouw (fontein)kraan en solid surface waskom. De aankleding van familie Veenstra zelf maakt alles tot één mooi geheel.

Wij wensen de familie veel plezier met hun nieuwe badkamer en toilet!

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek