Opgeleverde badkamer de Cock

de–cock7web

Opgeleverde badkamer de Cock

In Oss is een sfeervolle luxe badkamer opgeleverd door Sani4all Uden bij de familie de Cock. Helemaal volgens de trends van nu!

Badkamermeubel Neat heeft maarliefst 4 greeploze softclose lades. Het ruime badkamermeubel heeft veel opbergruimte en is in totaal 140 cm breed. Dankzij de dubbele keramische wastafel in dezelfde breedte net als de spiegel is dit de eyecatcher van de badkamer. Het spiegelpaneel heeft een luxe uitstraling door de dubbele led verlichtingsbalk aan de boven en onderzijde. Daarnaast heeft de achterzijde ook led verlichting wat voor een mooie sfeerverlichting zorgt. De spiegel is dimbaar dankzij de 3-traps functie door midden van de geïntegreerde touch-button in het glas.  Naast dit alles heeft de badkamerspiegel ook verwarming, dit zorgt ervoor dat de spiegel nooit meer beslaat! De chromen inbouwkranen in deze badkamer zijn van Grohe. Dankzij de maatwerk nisoplossing van Sealskin met draaideur blijf de rest van de badkamer netjes droog tijdens het douchen. Het veiligheidsglas is voorzien van een anti-kalk ProCare glasbehandeling. Hierdoor is er veel minder kans op kalkvorming. De nisoplossing heeft gedeeltelijk mat glas voor wat privacy. Mooie details in de douche ruimte zijn het bankje met mozaïek en bijpassende nisje. Handig om alle shampoos neer te zetten! In de badkamer zit een luxe wc set van Geberit. Fijn detail in de badkamer is de maatwerp inbouwkast met een deurtje. Op deze manier is op een slimme manier meer opbergruimte gecreëerd in de nis. Ook de planchetten in deze inbouwkast zijn in dezelfde kleur als het badkamermeubel wat een mooie eenheid geeft aan de ruimte. In de badkamer is de ruime tegel Grey gebruikt in de 80x80 cm afmeting. Ventilatie in de badkamer is een belangrijk punt. In deze badkamer is een voor een fluisterstille variant gekozen mét timer.

Wil jij ook een betaalbare droombadkamer? Laat je adviseren en maak een afspraak in één van onze vestigingen!

  • Badkamer inspiratie

    Weet je al precies wat de interieurstijl van je badkamer gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel badkamer inspiratie op, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde badkamers bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je badkamer? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste badkamertrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze badkamerplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe badkamer in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe badkamer en zie je wat er allemaal mogelijk is