Opgeleverde badkamer den Balvert

badmeubel_vierkant

Opgeleverde badkamer den Balvert

Laat je inspireren door deze marmerlook badkamer in Duiven! Deze fantastische badkamer is onlangs opgeleverd door Sani4all Zevenaar.

Niets straalt meer luxe en rust uit dan marmertegels in een badkamer. In deze badkamer is gekozen voor een prachtige witte marmerlook die de ruimte een moderne en natuurlijke uitstraling geven met zwarte accenten. Het teaken badmeubel past hier perfect bij. Deze heeft 4 greeploze lades en heeft genoeg opbergruimte. De dubbele Thin ceramic mat zwarte waskommen staan hier prachtig op. De designspiegel komt nog beter tot zijn recht door de mat zwarte achterwand. Alle kranen in deze badkamer zijn van Blaauw sanitair in de trendkleur geborsteld koper. Ook in de doucheruimte is gekozen voor de mat zwarte achterwand met tegels in visgraat waardoor de regendouche een prachtig wordt uitgelicht. De design handdoekradiator Elan is net als het toilet en douchewand in het zwart. In een aparte toiletruimte zijn dezelfde tegels gebruikt. Bovenop de teaken onderkast is een solid surface fontein geplaatst met een kraan in geborsteld koper. Het wandcloset is van Geberit en heeft een softclose zitting.

Gekleurde kranen

En trend die we al langer zien zijn de gekleurde kranen. Waar we eerder een bijzonder detail met tegels zochten in de badkamer, wordt er nu steeds vaker gekozen voor een mooi gekleurde kraan die je badkamer een prachtig accent geeft. Een zwarte kraan steekt mooi af lichte tegels. In deze badkamer is gekozen voor een koperkleurige kraan. In combinatie met de marmertegels geeft dit een chique uitstraling. Het is niet alleen de kleur die de kranen speciaal maakt, ook de matte en daardoor industriële uitvoering zorgt ervoor dat de gekleurde kraan een blikvanger wordt.

Marmerlook tegels, de trend in de badkamer

Marmerlook tegels hebben een chique uitstraling en straalt rust uit en zijn eenvoudig toe te passen in verschillende badkamerstijlen. In deze badkamer is gekozen voor een keramische marmerlook tegels. Deze hebben dezelfde exclusieve uitstraling als echt marmer, alleen zijn deze veel goedkoper én onderhoudsvriendelijker. De tegels zijn kras- en slijtbestendig. Marmer geeft een chique uitstraling geeft en straalt ook rust uit. Een marmerlooktegel oogt modern, is tijdloos en past bij meerdere badkamerstijlen.

Regendouche

Een regendouche heeft een brede waterstraal en biedt daarom extra ontspanning tijdens het douchen. De douchekop is breder dan een traditionele douchekop en dit zorgt voor een gevoel van luxe. Ook maakt dit het douchen veel prettiger! Sani4all verkoopt inbouw regendouches, maar ook regendouches die je gewoon aan de muur kan monteren.