Opgeleverde badkamer Den Haag

Marcus 9_web

Opgeleverde badkamer Den Haag

Sani4all Den Haag heeft bij een familie in Den Haag een prachtige luxe badkamer opgeleverd. De regendouche met Sunshower zorgen voor optimaal comfort in de badkamer.

Gekozen is voor een tegel in de kleur hout in combinatie met een beige tegel, dit zorgt voor een sfeervolle uitstraling. Het badmeubel is van massief eiken en combineert mooi met de houten tegel. Het eiken is behandeld met een coating tegen het inwerken van vocht. Zo blijft het badmeubel mooi. Op het badmeubel is een solid surface opbouw wastafel geplaatst. Doordat de wasbak van solid surface is, gaat het lang mee. Dit materiaal is slijtvast, vlek werend en vochtbestendig. Om voor optimaal comfort te zorgen is er gekozen voor een vrijstaand bad van hoogwaardig acryl in een wit matte uitvoering. De kranen van het bad en de wastafel zijn in de uitvoering mat zwart. Het mat zwart komt terug in de douche, gekozen is voor een inloopdouche met mat zwarte regendouche en is voorzien van een mat zwarte douchewand. De douchewand is behandeld met een NANO-coating. Dit zorgt ervoor dat het materiaal water- en vuilafstotend is.

Wil jij ook een betaalbare droombadkamer? Laat je adviseren en maak een afspraak in één van onze vestigingen!

Marcus 9
Marcus 8

 • Spiegel met verwarming

  Een spiegel met (infrarood)verwarming geeft een zeer comfortabele warmte af. Deze warmte is voldoende om de gehele badkamer te verwarmen. Hierdoor is het niet meer nodig om een radiator in de badkamer te plaatsen. Daarnaast zorgt het ervoor dat de spiegel niet meer beslaat. Een bijkomend voordeel is dat de spiegel natuurlijk ook goed verlicht wordt.

 • Sunshower

  Bij een Sunshower wordt er gebruik gemaakt van een combinatie van verwarmend infrarood en laag gedoseerd UV-licht. De warmte werkt ontspannend en zorgt voor een verbetering van de bloedcirculatie, hierdoor worden rug-, nek- en reumatische klachten en spierpijn verminderd. Een ander bijkomend voordeel is dat het UV-licht de aanmaak van vitamine D stimuleert, dit zorgt voor een verbeterd immuunsysteem, verhoogt het energieniveau en geeft je een gezonde tint. Zo ervaar je dus de positieve effecten van zonlicht tijdens je dagelijkse doucheritueel.

 • Luxe badkamer

  Een luxe badkamer is niet gebaseerd op een badkamerstijl, maar op de product keuze en de combinatie hiervan. Een luxe badkamer kenmerkt zich door producten van de beste kwaliteit met daarbij extra functionaliteiten die zorgen voor een heus spa-gevoel, hierbij kan je denken aan een Sunshower, maar ook aan een regendouche. Bij een regendouche voelen de stralen als een warme, zomerse regenbui op je huid.

 • Badkamer inspiratie

  Ben je voor jouw luxe badkamer op zoek naar badkamer inspiratie? Of weet je al precies hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Dat zien we ook terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Onze deskundige adviseurs denken altijd met je mee waardoor we samen jouw droombadkamer kunnen realiseren. Wil je alvast een begin maken? Met onze 3D planner kan je gemakkelijk je eigen complete badkamer