Opgeleverde badkamer Dronten

20200930_175730

Opgeleverde badkamer Dronten

Samen met Sani4all Dronten heeft deze familie uit Dronten een prachtige moderne badkamer gerealiseerd. De zwarte details in combinatie met de warme kleuren geven de badkamer een sfeervolle uitstraling.

Er is gekozen voor een combinatie van betonlook vloertegels en witte wandtegels, dit geeft de badkamer een rustige basis. Het badmeubel bestaat uit een onderkast en topblad, beide komen in de kleur Tabacco. Op het badmeubel zijn twee rechte, keramische waskommen geplaatst. De waskommen in combinatie met de inbouwkranen van Blaauw Sanitair versterken de moderne uitstraling van de badkamer. Boven het badmeubel is een maatwerkspiegel met verlichting geplaatst, in deze spiegel zijn twee scheerspiegels verwerkt. De douchecombinatie bestaat uit een regendouche, handdouche en bevat drie waterjets. Om ervoor te zorgen dat de badkamer droog blijft is er gekozen voor een nisdeur in de kleur Black. Deze douchedeur is behandeld met een Nano-coating. Hierdoor blijft er minder water op het glas staan en is daardoor eenvoudig in het onderhoud. De Instamat design radiator zorgt ervoor dat de badkamer volledig verwarmt wordt en past daarnaast goed in deze moderne badkamer.

Wil jij ook een betaalbare droombadkamer? Laat je adviseren en maak een afspraak in één van onze winkels!

  • Inbouwkranen

    Inbouwkranen worden vaak gekozen in moderne badkamers, dit komt door de strakke afwerking van de kraan. Een inbouwkraan ziet er stijlvol uit en is daardoor populairder dan ooit. Naast deze strakke en stijlvolle uitstraling heeft de kraan ook een aantal voordelen. Doordat de kraan in de muur gemonteerd wordt blijft er meer ruimte over op de wasbak. Daardoor heb je dus niet alleen meer ruimte, de wasbak is ook nog eens makkelijker schoon te houden. Niet alleen de wastafelkraan kan worden ingebouwd, ook de douchekraan en de badkraan kunnen in de muur worden weggewerkt. Dit zorgt naast de strakke uitstraling ook voor rust in de badkamer.

  • Moderne badkamer

    Met deze badkamerstijl kan je makkelijk alle kanten op. Daarom is de moderne badkamer een van de meest gekozen badkamerstijlen. Vaak zijn deze badkamers een oase van rust door de minimalistische en strakke uitstraling. De strakke en minimalistische vormen en lijnen zijn dan ook een belangrijk kenmerk van een moderne badkamer.  Je kan deze stijl volledig personaliseren door accessoires toe te voegen naar jouw smaak. In deze badkamers zien we vaak rechte wastafels en zwevende badmeubels. Het kleurenpallet dat het meest voorkomt in een moderne badkamer bestaat uit wit, grijs en zwart. Vaak worden deze kleuren gecombineerd met hout.

  • Badkamer inspiratie

    Ben je op zoek naar een complete badkamer en weet je al precies hoe jouw moderne droombadkamer eruit ziet of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel badkamer inspiratie, zo kan je ontdekken wat bij jou en je badkamer past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen, dat is terug te zien in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Ben je op zoek naar de laatste trends? Lees dan onze blogs met de laatste badkamer trends. Wil je graag weten hoe je droom badkamer eruit komt te zien? Of ben je bijvoorbeeld benieuwd welke tegels het beste passen in je badkamer. Met onze laagdrempelige 3D planner kan je gemakkelijk je eigen badkamer ontwerpen.