Familie Akkermans

20201127_110903

Badkamer familie Akkermans

De badkamer van de familie Akkermans is een stoere badkamer met een industriële stijl. Bij Sani4all Den Haag is deze praktische badkamer uitgezocht. De industriële stijl komt voornamelijk door het gebruik van stoere antraciet grijze tegels in combinatie met het warme houten badkamermeubel. Maar ook de kwalitatieve kranen van Blaauw sanitair in geborsteld staal mogen gezien worden. RVS kranen zijn tijdloos en hebben een wat robuustere uitstraling dan de vaak geziene chromen kranen.

Het badmeubel Infinity bestaat uit een onderkant met 2 greeploze lades in de kleur natuur eiken. De twee opbouw waskommen zijn van glad natuursteen en hebben en diameter van 32 cm. De design spiegel is voorzien van dimbare LED verlichting. Het is niet alleen handig dat een spiegel LED verlichting heeft, het is ook sfeervol. Condens op de spiegel is verleden tijd dankzij de ingebouwde spiegelverwarming.

Het douchewater blijft netjes in de doucheruimte dankzij de douchewand met zwart raster. Het glas is voorzien van NANO coating. De NANO coating maakt het glas waterafstotend waardoor er  minder kans op kalkvorming bestaat. Naast deze ruime douche hebben ze ook gekozen voor een ruim acryl inbouwbad.