Familie Barend

eafa9e07-4cc3-424c-9c45-f53bfc6edcd1

Badkamer familie Barend

In Barneveld heeft Sani4all een fantastische industriële badkamer opgeleverd. Het gebruik van donkere kleuren, stoere materialen en moderne details zorgen voor een mooi geheel. Er is gekozen voor 1 soort tegel op de vloer en wand wat een rustige stoere basis vormt van de ruimte. Het is een keramische betonlook tegel in de afmeting 60 x 60 cm.

Het Infinity meubel is 60 cm breed en heeft 2 greeploze lades. Het robuuste natuur eiken past mooi in de industriële badkamer. Op het wasmeubel is een keramische wastafel met enkele spoelbak geplaatst dat eenvoudig in onderhoud is. Daarboven hangt een stoere ronde spiegel met een diameter 60 cm heeft een mat zwart kader en vormt een mooi contrast met de rechte lijnen in de badkamer. In de badkamer zie je overal de stoere mat zwarte detail terugkomen. Zo ook de Blaauw sanitair wastafelkraan en de Meir inbouw regendouche met een grote douchekop van 20 cm. Door de douchewand met mat zwarte kader en belijning blijft het water netjes in de douche.

De witte elementen in de badkamer geven de ruimte een frisse uitstraling. Zo is er gekozen voor een wit ADW vrijstaand acryl ligbad 170x78 cm. Verder zie je ook Geberit icon wandcloset met softclose zitting wit. De badkamer is helemaal af door het strakke spanplafond met bijhorende plinten ter afwerking. In het plafond zijn 4 kantelbare en mat zwarte led spots verwerkt.