Familie Dijkhuizen

Dijkhuizen – 9

Badkamer familie Dijkhuizen

In Geldrop heeft Sani4all Uden een complete badkamer opgeleverd. Ondanks de beperkte ruimte is er een sfeervolle praktische badkamer gerealiseerd. Ruimte is er gecreëerd door te kiezen voor een inloopdouche met een glazen wand. Zou hou je het water in de doucheruimte maar wordt het zicht niet geblokkeerd door een muur. De douchewand is gemaakt van 8mm dik veiligheidsglas en voorzien van een NANO anit-kalk coating. Dit voorkomt kalkvorming op het glas.

Er is in de badkamer weinig opbergruimte mogelijk. Daarom is er boven het badmeubel gekozen voor een dubbelzijdige spiegelkast. Hierin kunnen alle kleine toiletartikelen worden opgeborgen. Boven de spiegelkast is een LED lamp geplaatst. Praktisch en mooi! Het badmeubel Lorencio bestaat uit een onderkast met 2 lades in de kleur hoogglans wit. De keramische wastafel Enjoy is eenvoudig in onderhoud en heeft een mooie strakke vormgeving.

De rustige warme uitstraling van de badkamer kom door de gemêleerde grijze tegels in verschillende formaten.  Op de vloer ligt de 60  x 60 cm vloertegel in de kleur Beton Grey en op de muur is er een hexagontegel gebruikt in de kleur Soft Grey. De tegels passen prachtig bij elkaar en geven de badkamer veel sfeer.