Familie Gosselink

Gosselink – Veghel – 10

Badkamer familie Gosselink

Sani4all Uden heeft een plaatje van een badkamer opgeleverd bij de familie Gosselink. De basis van de betonlook badkamer bestaat uit een combinatie prachtige tegels. Op de wanden en vloer is de robuuste tegel Industry Graphite gebruikt in 2 verschillende formaten: 80 x 80 cm en 40 x 80 cm.In de douche is een leuk detail aangebracht op de achterkant van de nisjes. Hier is de decortegel Colonial Black gebruikt. Op de achterwand van het toilet is de stijlvolle strooktegel Matte Black in visgraatpatroon gelegd. Hierdoor springt het nisje met verlichting eruit. Deze nis is stijlvol gedecoreerd met een zwart beeld dat perfect past bij de stoere stijl van de badkamer.   

 

De badkamer wordt afgemaakt door het hangende badkamermeubel Neat van 120 cm breed in de kleur Tabacco. Op het meubel zijn 2 moderne ronde keramische waskommen geplaatst. In de volledige breedte van het wasmeubel hangt een luxe spiegelpaneel me LED verlichtingsbalk aan de bovenzijde. Aan de achterzijde zit ook indirecte LED verlichting, deze is dimbaar dankzij de geïntegreerde touch-button in het glas. Ook heeft de spiegel verwarming, zo weet je zeker dat de condens snel van de spiegel verdwijnt zodra je dit aanzet. De inbouwkranen zijn van Grohe in de kleur Hard Graphite.

 

De stoere industriële look wordt in deze badkamer extra versterkt door de nisdeur met zwarte omkadering van Sealskin. Het is gemaakt uit 8 mm dik veiligheidsglas en voorzien van een NANO anti-kalk behandeling. Hierdoor glijden druppels sneller naar beneden waardoor er minder kans op kalkvorming is. Deze badkamer is helemaal compleet door de heerlijke vloerverwarming dat door middel van een klokthermostaat bedienen is. Daarnaast zitten overal in de badkamer LED spots van RVS die dimbaar een kantelbaar zijn.